Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Jag på BBCON 2016

bbcon-2016-karin

När jag kom hem igår kväll var jag helt upprymd och uppfylld av inspiration och bloggboost. Dagen på BBCON 2016 var en enda lång och härlig dag med massor av inspiration och boost för oss som driver vårt eget företag och jobbar med att få ut vårt varumärke digitalt. Att få spendera en hel dag med så många likasinnade är verkligen berikande och Linda tillsammans med alla talare och andra arrangörer gjorde ett kanonjobb med att skapa denna härliga bloggdag.

bbcon-2016-karin2

Jag kommer inte skriva så långt idag, utan vill mest säga hej till er, härliga bloggläsare, och visa några snap shots från gårdagen. Fotöljerna för paneldiskussionen, intervjuer och live podden var så fina och Marja var snäll och fotade mig när jag posade lite där.

Det finns massor att berätta om den härliga dagen på BBCON 2016, men jag väntar lite med det. UnderbaraClara och Annakarin Nyberg höll en viktig och intressant föreläsning och det var super kul att vara med på live podden med Josefin och Vanja. Bland mycket annat! Men, som sagt, jag väntar lite med det. Vill smälta intrycken lite mer, njuta av en söndag med familjen och landa lite i all härlig inspiration jag har fått. Att få vara en del av dagens härliga digitala landskap är så underbart och jag känner hur rätt det är att jag satsar mer och mer på mitt egna företagande och varumärke.

bbcon-2016

Njut av er söndag så återkommer jag med mer om gårdagen inom kort!

10 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons