Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Sköna maj

skona maj

Det spritter i kroppen av vårkänslor och jag är så tacksam för att väderleken äntligen har skiftat. Det kändes så passande att maj inleddes igår med strålande sol och riktigt varm temperatur i luften. Idag är det fortsatt soligt och det verkar som att detta ljuvliga väder ska hålla i sig resten av veckan. Sköna maj!

skona maj

Under helgen som var jobbade mannen och jag var ensam med barnen. Inför helgen frågade jag Wilmer vad han ville göra dessa lediga dagar och han svarade då att han ville äta på pizzeria. Det var ett förslag som jag tyckte var väldigt bra så igår tog tog jag barnen i bilen och åkte till en pizzeria i närheten av där vi bor.

Innan vi åt vår lunch tog vi en promenad ner till vattnet och en badstrand. Vi passerade båthamnen, som skymtade bakom buskarna och träden, och efter en tio minuter var vi framme vid den plats där det i sommar kommer vara fullt med badande, soltörstande svenskar.

skona-maj

skona maj

Vitsipporna lyste upp skogen och ringade in badplatsen så fint.

skona maj

Wilmer gillar verkligen att plocka blommor så han sprang genast dit och plockade ett gäng i olika färger. Tycker det är så sött att han dagligen plockar blommor till oss andra i familjen och att det inte spelar någon roll för honom om det är maskrosor, vitsippor eller liljor han plockar. Alla blommor är lika fina, tycker han!

skona maj

Det fanns en klätterställning med rutschkana där på badplatsen och där hängde vi en stund. Sedan gick vi ner till stranden, kände på det kalla vattnet och tittade på fåglarna.

skona-maj-utflykt

skona maj
skona maj

När barnen hade fått leka av sig och vi började bli hungriga gick vi tillbaka samma väg och till den pizzeria, som Wilmer så gärna ville besöka. Han åt girigt av sin pizza, medan Smilla mest ville äta bröd och tomat och jag mumsade på en avokadosallad med massor utav räkor.

Valborg

Vädermässigt är jag alltså väldigt nöjd med den här helgen. Så mycket Valborgseld blev det dock inte för vår del. Men vi tände i alla fall våra marschaller vid farstukvisten och många stearinljus inomhus på Valborgsmässoaftonen.

Lämna en kommentar

Annons
Annons