Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Jag ska ge ut webbkurs!

webbkurs-halsa-karin

Hej på er härliga bloggläsare! Idag vill jag berätta om det projekt som jag har hållit på med den senaste tiden och var lite hemlig med. Nu är det officiellt: jag ska ge ut webbkurs!

Egentligen borde jag skriva webbkurser för det kommer handla om flera, men vi börjar med en och den kommer lanseras på Nationaldagen, måndagen den 6 juni. Åh, det här är jag så pepp på och jag hoppas verkligen att många av er kommer vilja köpa min webbkurs och få nytta av den!

Det är tillsammans med Coursio som jag gör detta, men hela innehållet i kurserna kommer från mig. Den första webbkursen kommer vara en hälsoguide med fokus på träning och kost i harmoni. Varför jag väljer att börja med den typen av webbkurs är på grund av det faktum att vi lever i ett samhälle med två ytterligheter. Den ena ytterligheten tränar väldigt mycket, är extremt strikt med kosten och har höga krav på sig själv. Den andra ytterligheten spenderar istället lite för mycket tid i soffan, har ingen träningsinspiration och har svårt att få till en kost som ger bra energi och näring. Min hälsoguide är till nytta för alla, men särskilt mycket till er som upplever att ni lever som en av dessa ytterligheter eller i vart fall i närheten av det.

webbkurs-halsa-majskakor.-2

webbkurs-halsa-majskakor

Att göra webbkurser känns så rätt för mig. När jag har suttit och jobbat med den under den senaste månaden så har det varit med glädje varje gång. Jag har så mycket tips, råd och hjälpmedel att dela med mig av och jag ser så mycket fram emot att detta ska kunna hjälpa många av er. Med tanke på det jag skrev om igår känns det extra viktigt att nå ut med ett budskap om balans och harmoni i livet.

Nu har jag några detaljer kvar att göra innan webbkursen kan lanseras och om en dryg vecka finns den ute. Jag ser fram emot att färdigställa och korrläsa tillsammans med något gott mellanmål, som den här gången. Och sedan, nästa söndag, kommer ni få all info ni behöver för att bestämma er för om ni vill ta del av denna hälsoguide.

webbkurs-halsa-inspelning

Jag avslutar med en bild från när jag spelade in filmer till webbkursen härom veckan. En solig, fin dag, mitt i skogen. Ahhh, tänk att jag ska lansera webbkurs!

Lämna en kommentar

Annons
Annons