Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Bästa medicinen

basta-medicinen-3

Att vara sjuk när det är full sommar och strålande sol utomhus är inte jätte kul. Men håller man sig i skuggan och tar det lugnt går det ju att vistas utomhus även som sjukling. När jag var dålig i veckan var bästa medicinen för mig att få vara i trädgården, njuta av den friska luften och av alla våra fina blommor. Tror helt ärligt att det fick mig att friskna till snabbare än jag hade gjort annars!

basta-medicinen-paviljongen

Här i soffan i vår paviljong låg jag och vilade åtminstone en gång per dag. När jag lade mig för att vila där i onsdags somnade jag ordentligt. När jag vaknade upp hade jag sovit tungt i ett par timmar och jag var helt genom svettig. Jag hade uppenbarligen svettats ut alla min feber för efter det hade jag ingen feber längre.

basta-medicinen-paviljongtak

Att ligga i den där soffan och blicka upp mot paviljongtaket med all sin grönska är bra skönt och något jag gör även när jag inte är sjuk.

basta-medicinen-paviljong
Mannen har satt upp en så passande skylt på vår paviljong. När man är där får man helt enkelt inte vara stressad utan där ska man ta det lugnt, njuta av stunden och bara vara.

basta-medicinen

Tack vare vår sköna soffa där i paviljongen, mycket vila samt en onsdag och torsdag utan jobb är jag nu frisk igen. Bästa medicinen. Känslan jag har nu är underbar och jag njuter varje sekund!

Nu har jag jobbat klart för idag, med undantag för en del jobb jag har att göra inför min webbkurslansering på måndag, men i övrigt tar jag helg. Nu väntar trädgårdshäng och kanske en liten skön stund i soffan ute på tomten. Känns helt rätt en solig fredag som denna.

Ha en ljuvlig helg och njut av det fina vädret!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons