Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mina favoriter med choklad

choklad-recept-nutri-nick

Choklad alltså. Finns det något godare?!! Har ju tidigare listat en hel del av mina favoriter när det kommer till olika frukter och bär. Men nu tycker jag att det är hög tid att jag listar alla mina favoriter när det kommer till choklad och choklad recept.

Jag måste säga att jag älskar choklad i alla de former, mjölk-, mörk och vit choklad är alla lika goda. Jag gillar choklad sötad med socker och choklad sötad på annat sätt, som med stevia. Nutri Nick har riktigt bra chokladsorter när det kommer till steviasötad choklad. Jag gillar choklad som den är och jag gillar den i kombination med annat. Det går inte att tröttna på choklad, helt enkelt!

choklad-recept-nyttig-chokladbrack-jordnot

Denna chokladbräck med jordnöt är gjord på choklad från Nutri Nick och innehåller alltså inget socker. Kombinationen söt choklad med salta jordnötter blir hur god som helst!

En annan goding att göra med steviachokladen är nyttig Rocky Road. Galet god den med! Och så brukar jag använda några rutor av den när jag gör sockerfri varm choklad.

choklad-recept-popcornchoklad

Annars älskar jag all möjlig sorts choklad från Marabou eller Fazer. Denna med popcorn är en favorit, vilket även choklad med mintchoklad, mandel och Digestive-kex är.

choklad-recept-kladdkaka-och-brownie

Ska jag baka med choklad gör jag helst kladdig kladdkaka eller brownie med salt kola.

Vill man att det ska gå snabbt att få till chokladigt fika kan jag tipsa om dessa ljuvliga mandelbollar, nyttiga proteinrika chokladbollar med havregrynhälsosamma choklad- och lakritspraliner och mina goda nutellabollar. Svårt att välja vilka som är godast! På tal om nutella; att göra sin egna sockerfria nutella är band det bästa du kan göra!

choklad-recept-nyttig-mintchoklad-glass

Och så har vi chokladglass. När jag köper glass ute väljer jag nästan alltid glass med smak av choklad. Och när jag ska göra egen glass hemma får även den gärna smaka choklad. Vad sägs om nyttig mintchokladglass, choklad- och vaniljglass eller en kall choklad- och jotrdnötsmoothie?!

Avslutningsvis vill jag tipsa om att det faktiskt är gott med choklad i salladen.

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons