Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Bananpannkakor med nutella

När jag gör min egna nyttiga nutella har jag en burk med himmelriket i kylen. Så känns det för så god är den! Häromdagen mixade jag en omgång nutella och jag har ätit den på ett gäng olika goda sätt sedan dess. Ett av dem var med bananpannkakor, eller egentligen bananplättar, och hallon. En magisk god middag!

Jag återkommer till på vilka fler underbara sätt jag har ätit min nyttiga nutella, men nu fokuserar vi på de ljuvliga bananpannkakorna!

bananpannkaka-nutella-3

Receptet på nyttig nutella hittar du här. Den här gången hade jag inte hasselnötter hemma så jag gjorde nutellan på jordnötssmör istället. Det visade sig bli hur gott som helst det med. Istället för 200 gram nötter hade jag en knapp deciliter jordnötssmör, men i övrigt följde jag receptet (jag hade kakao och inte mörk sockerfri choklad).

Bananplättarna gjorde jag efter det här receptet på bananpannkakor, men stekte dem alltså i en plättlagg istället.

bananpannkaka-nutella-4

När bananplättarna var färdiga lade jag dem i en trave och hällde den ljuvliga nutellan över. Tillsammans med hallon var detta godare än den godaste efterrätt!

bananpannkaka-nutella

Bananpannkakor nutella – det är mitt tips till dig om du också är en chokladälskare. Senare kommer jag att tipsa om ett super gott mellanmål men nutella och en krämig nutellaglass – allt med hög näring och hälsosamt innehåll. Härligt va?!!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons