Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Skön yoga och ett smart dips tips

dips-tips-och-yoga-1

Min utmaning på Malta var att träna varje dag utan varken redskap eller möjlighet att ta sig utanför rummet. Det visade sig inte vara svårt alls och jag fick till bra träningspass varje dag utan redskap och där platsen för min träning var balkongen.

Jag tog dock ibland vissa saker till hjälp för min träning. Saker som ändå fanns på hotellrummet och som egentligen användes för ett annat syfte. På så viss fick jag till ännu bättre träning!

dips-tips-2

dips-tips-3Rummets två fotöljer fick agera dipsräcke för mig. Med sina rejäla armstöd fungerade de verkligen ypperligt till det. Jag tränade dips åtminstone varannan dag just för att det var så enkelt att göra det.

dips-tips-och-yoga-2En extra härlig förmiddag var den när jag tränade yoga på balkongen. Jag hade grym träningsvärk lite varstans i kroppen och yogan gjorde mig då så skönt mjuk och rörlig igen.

dips-tips-och-yoga-3

dips-tips-och-yoga-4I brist på yogamatta tog jag sängöverkastet och vek ihop till lagom storlek. Perfekt för att slippa yoga på hårt balkonggolv!

Med lite fantasi kan man använda en hel del saker som träningsredskap. Två smutsiga linnen fick agera trasor när jag gjorde mountain climbers. Och om jag hade velat ha lättare vikter att lyfta hade jag kunnat ta flaskor och fyllt dem med vatten. Stolen ute på balkongen fick också agera träningsredskap vid några tillfällen, som när jag gjorde armhävningar och ville ha fötterna på en högre höjd eller vid utfall med upphöjt bakre ben.

Med lite fantasi kommer man långt!

 

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons