Från en mulen morgon till en solig kväll

I fredags vaknade jag till en mulen morgon. Inte den minsta blåa fläck av himmel syntes. Det var bara moln överallt. Jag drack mitt kaffe och drog sedan ut yogamattan på gräset i trädgården. Där hälsade jag den mulna himlen god morgon med solhälsningar och fortsatte sedan att yoga en stund till innan jag avslutade träningspasset med att stå på huvud mot friggebodsväggen.

Vi åt sedan frukost inomhus och spenderade större delen av dagen inne. Det var lite ruggigt ute och helt enkelt ganska skönt att få softa inomhus.

mulen-morgon-solig-kvall-1

Fram mot kvällen sprack det upp och solen visade sig. Vi gav oss ut på trädgården och njöt av det. Jag rensade en massa ogräs och blev riktigt svettig. När barnen sedan hade somnat och solen var på väg ner gick jag ut i trädgården och knäppte av ett gäng bilder på allt det fina där. Älskar verkligen vår trädgård och när kvällssolen skiner på den med sitt mjuka ljus är den som vackrast!

mulen-morgon-solig-kvall-3

mulen-morgon-solig-kvall-4

mulen-morgon-solig-kvall

mulen-morgon-solig-kvall-5

mulen-morgon-solig-kvall-6

Från en mulen morgon till en solig kväll. Från yoga i en kall morgonluft till njutning av en vacker kvällssol. När trädgården badar i kvällsljuset älskar jag att sitta där och se ut över allt det fina. Det är sådana stunder som jag sparar i min minnesbank och plockar fram någon gång när vintern är som kallast och mörkast.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.