Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Mina outfits på Malta

malta-kvall-1

malta-kvall-2

Det blev ju att jag stannade på Malta dubbelt så lång tid som planerat från början och ändå lyckades jag få mina kläder att räcka under hela vistelsen. Men så är jag också en person som ofta packar med mig mer än jag behöver. Det är soft att ha lite att välja på när man är på plats.

De flesta dagarna gick jag omkring i träningskläder eller baddräkt och shorts. Men när skymningen kom och vi hade duschat drog jag på mig lite roligare kläder. Dock inget jätte fancy för merparten av kvällarna åt vi ju middagen på vår balkong och jag träffade inga andra mer än Wilmer och de jag stötte på i restaurangen när jag hämtade vår mat.

Här kommer några av de outfits jag hade på mig på kvällarna på Malta.

karin-oufit-1

Älskar byxdressar. Denna har jag köpt ganska nyligen från H&M.

karin-oufit-2

En klänning jag köpte i England för några år sedan.

karin-oufit-3

Den här kjolen har jag nästan glömt, men den ska jag börja använda oftare.

karin-outfit-4

Ännu en byxdress fast med shortsvariant.

karin-outfit-5

En engelsk byxdress, också i shortsvariant.

karin-outfit-6

Och så en ljust lila liten klänning, som jag gillar att ha på somriga kvällar.

Lämna en kommentar

Annons
Annons