Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Granola till frukost

granola-frukost-1

Iskall filmjölk, färska bär eller en frukt skuren i bitar, som toppas med en krispig granola. Det är den drömmigaste och godaste sommarfrukosten jag vet. Precis så här såg min granola frukost ut igår och den var precis lika god som den ser ut!

granola-frukost-2

granola-frukost-3

Jag satt ute på verandan och åt den för så länge sommaren är varm vill jag passa på att äta så många måltider som möjligt utomhus. Kall fil på sommaren passar så bra och till den passar granola så väldigt bra.

granola-frukost-4

Tidigare brukade jag ofta göra egen granola. Det är visserligen enkelt att göra och går ganska snabbt, men eftersom det finns så många goda granolasorter utan socker i butikerna nu så köper jag den hellre färdig. Oftast köper jag min granola från Paúlun eller Reneé Voltaire. Den jag åt av till gårdagens frukost var från den förstnämnde och har smak av kardemumma, jordgubbar och mullbär. Mums!

granola-frukost-5

Trots att Smilla redan hade ätit sin frukost fick jag inte ha min frukost helt i fred. Även hon gillar denna granola!

granola-frukost-6

granola-frukost-7

Kall fil, granola och blåbär från vår skog. Receptet på världens godaste sommarfrukost.

granola-frukost-8

7 kommentarer

  1. Jag älskar också fil. Har lite olika faser i mina frukostar. Ibland är det filfrossa, ibland gröt. Gillar Pauluns granola med choklad.
    Ha en fin dag!
    Fina bilder 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons