Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Två som gillar varandra

tradgarden-1

Tänk, så här fin var vår blomsterslänt i juli. Den är fortfarande visserligen fin, men inte fullt så prunkande längre som den var då. Nu har det kommit en del av de senare blommorna istället och av erfarenhet vet jag att slänten kommer hålla sig fin ända in i september, oktober. Men ändå, då i juli var den trots allt som allra finast!

tradgarden-2

Några andra foton från juli är dessa på vår lilla hängsälg, som har gift sig så bra med nävorna under. När vi planterade sälgen för några år sedan var det ett långt avstånd mellan den och de lila nävorna under. Men för varje år har de närmat varandra mer och mer och nu sitter de bokstavligen talat ihop. de har verkligen fattat tycke för varandra!

tradgarden-3

Älskar färgen på dessa lila blommor och man kan verkligen tro att de kommer från trädet.

tradgarden-4

tradgarden-5

Så här ser sälgen med dess nävor ut nu i augusti. Den har växt till sig ännu mer och breder ut sig över stenarna och gårdsgruset. Det är härligt att det fortfarande blommar så mycket även nu i augusti och jag njuter fortfarande av att gå mina trädgårdsrundor.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons