Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Lite nytt hos oss

inredning-1

Under sommaren har vi fixat en del nytt i trädgården, men faktiskt också med en del inredning inne i huset. Annars brukar det vara mest på vinterhalvåret som vi inreder, fixar och gör om inomhus. Här får ni se det som är den nyaste inredningen hos oss.

Vi har tidigare fått underdelen av ett gammalt symaskinsbord av min svåger och den gjorde maken om till ett snyggt bord att ha intill fotöljerna i vardagsrummet. Underdelen var ganska sliten så den målade han svart och så fixade han en träskiva, som ha laserade i en fin lasyr så att den nu ser ut som en ekträskiva.

inredning-2

Nu har vi det gamla symaskinsbordet i vår läshörna där vi vuxna har varsin fotölj. Det här är verkligen en av mina favoritplatser i huset. Att sitta där med en tidning och en kopp kaffe medan barnen leker på golvet intill är så härligt!

inredning-3

Från samma svåger har vi också fått denna gamla resväska, som nu har fått sin plats i samma läshörna. I den får det plats en hel del härliga magasin och tidningar!

Att inreda med gamla saker, som dessa, är så härligt. Det är precis det som är anledningen till att jag gillar att gå på loppis.

inredning-4

En annan grej vi nyligen gjort är att skapa en tavelvägg i allrummet på övervåningen. Vi tog lite nytt, lite gammalt, något som vi ärvt och ett par tavlor som vi skapat själva och så gjorde vi denna fina tavelvägg. Jag tycker den blev väldigt snygg och den passar väldigt bra in i rummet!

Tavlan med trollsländan har vi nyligen köpt och den lilla tavlan med text har maken gjort själv genom att skriva ut bilden från nätet och ramat in.

inredning-5

Krokarna med fåglar hittade vi på MIO. Halskedjan med nyckeln är ett fynd från nätet och den gamla klockan är arvegods från min mans farfar.

inredning-6

Tavlan med rosor gjorde jag för säkert tio år sedan nu genom att ta torkade rosor, klippa av roshuvudena och klistra dem på ett tjockare papper och sedan rama in. Så enkelt!

Tavlan med fjärilarna är nyköpt.

Älskar att kunna kombinera nytt med gammalt samt köpt med ärvt och egengjort. Det blir ofta så bra då! Nästa projekt är att skapa en tavelvägg ovanför soffan i vardagsrummet. Den ska vara maffig med massor av tavlor samt inslag med någon spegel och krokar med fina saker som hänger.

sista-semesterveckan-1

Något som vi också har inrett i sommar, även om detta egentligen är utomhus, är vår lilla altan som vi har utanför köket. Hänggungan där är så skön att sitta i och den gillas av både oss och barnen skarpt.

sista-semesterveckan-2-2

Och det är verkligen inte helt fel att sitta i denna rottingfotölj och blicka ut över blommorna och gräsmattan. Både morgonkaffe och kvällshäng passar bra här.

Det var lite av hur det ser ut inne hos oss just nu. Nästa gång tänker jag visa vad som är nytt i vår trädgård sedan denna sommar. Hoppas att ni vill kika in då!

Lämna en kommentar

Annons
Annons