Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Nyttiga blåbärsmuffins

blabarsmuffins-nyttiga

De senaste veckorna har jag jobbat på en hel del med min nästa webbkurs. För er som inte vet så kommer det bli en sockerguide där jag reder ut vad socker är och gör med oss, ger tips på hälsosamma alternativ till socker och delar med mig av härliga sockerfria recept. Med den kursen vill jag avdramatisera det farliga med att äta socker och inspirera till att hitta ett balanserat förhållningssätt till det samtidigt som jag tipsar om hur man kan undvika sockret om man så vill.

Nu är det inte långt kvar tills jag kommer lansera denna sockerguide och jag ser så mycket fram emot det. Hoppas att också du är nyfiken på den!

Uppdatering: Nu är webbkursen Sött utan socker lanserad!

minska-sockersug

Med min sockerguide kan du hitta till ett mer balanserat förhållande till socker och minska ditt sockersug.

>>> Här får du mer information om kursen och kan också köpa den <<<

nyttiga-blabarsmuffins-2

Webbkursen innehåller en hel del härliga recept och jag har provbakat en del hemma under sommaren. Härom sistone bakade jag dessa små söta och nyttiga blåbärsmuffins. De är ganska matiga och passar därför minst lika bra till frukost och mellanmål som till fika. Mina barn älskade dem och det gäng med muffins jag bakade försvann väldigt snabbt.

nyttiga-blabarsmuffins-3

Receptet på dessa nyttiga blåbärsmuffins kommer tillsammans med ett gäng andra härliga kakor, efterrätter, godis och glass finnas med i webbkursen – alla helt sockerfria såklart.

nyttiga-blabarsmuffins-4

nyttiga-blabarsmuffins-5

När jag bakade dessa muffins använde jag de sista blåbär vi hade kvar av i frysen. Så nu är det dags att ge sig in i skogen igen för att plocka blåbär. Måste passa på att fylla frysen nu när det fortfarande finns en massa blått i skogen!

Och så ska jag jobba vidare med det sista i min sockerguide. Sött utan socker – som den heter – kommer att lanseras inom kort. Så fort jag har fått klart med lanseringsdatumet säger jag till!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons