Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Ett gäng härliga tips

Inspiration-Karin

Hej på er,

Hoppas att ni har det bra, härliga ni! Jag sitter just nu och gläds åt en hel del härligt, som jag vill dela med mig av till er. Här kommer ett gäng härliga tips!

Vädret må vara lite kallare just nu och det är väldigt blåsigt för tillfället, men augustisolen är ju så härlig när den visar sig. Passa på att njuta av den så fort du kan. Stanna gärna upp och rikta ansiktet mot solen. Vi kan behöva tanka rejält av solenergi för att ha lite att ta av när höstmörkret senare kommer.

Det har varit sommaruppehåll på en hel del poddar, vilket är fullt förståeligt. Men nu är det flera som börjar lägga ut poddavsnitt igen! Och så har jag upptäckt några nya poddar på sistone, som jag gillar skarpt. Mina poddtips: Clara Henry i P3 finns som en podd upptäckte jag igår och det tycker jag är grymt. Hon är en cool tjej som tar in intressanta gäster. Igår lyssnade jag på avsnittet med Kalle Zackari Wahlström och just nu lyssnar jag på ett med Sandra Beijer från förra veckan. En annan podd, som jag nyligen hittat till, är Social by Default. Riktigt intressant för en sociala medier fantast som jag är!

På tal om Kalle Zackari Wahlström fick jag reda på att Svett & Etikett kommer ut med nya avsnitt på SVT i höst. Jag längtar!

Har ni också drabbats av hypen med avokadoburgaren? Jag tycker att den ser super härlig ut och känner att jag måste testa den väldigt snart!

Och alltså. Den här låten. Älskar den så!

Så slutligen; har du hört om mitt samarbete med Nextory och att du får testa tjänsten helt gratis i en månad om du vill? Detta erbjudande gäller fram till och med 31 augusti så passa på! Här kan du läsa mer om erbjudandet.

Lämna en kommentar

Annons
Annons