Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Sommaraktiviteter i augusti

sommaraktiviteter-augusti-1

När augusti kom för en vecka sedan bestämde jag mig ju för att fortsätta att göra en massa somriga saker, även fast jag nu jobbar. Jag hör från flera andra håll att många börjar tänka höst nu, men jag vill stanna kvar i sommaren lite till. Jag vill njuta av solen, värmen, grönskan och bad i sjön så länge jag kan. När hösten sedan väl kommer så kommer njuta av den fullt ut då.

Första veckan i augusti var en vecka med fint sommarväder så gott som varje dag och jag har njutit av en massa somrigt. Första bilden i inlägget visar hur det såg ut när jag sprang runt Djurgårdsbrunnskanalen på måndag morgonen. Det var hur somrigt och härligt som helst. Och i morse sprang jag precis samma runda igen!

karin-dagen-3

sommaraktiviteter-augusti-2
Tisdagen var en somrig dag den med. Barnen plockade sommarblommor till mig och på kvällen åkte vi på utflykt med den gamla Amazonen. Den åker vi bara med på sommaren och är därför ett säkert sommartecken när vi gör det.

utegym-1

Onsdagen startade jag med att cykla till utegymmet för ett träningspass intill sjön. Det blåste rejält, men var ändå sommar i luften.

blabarsmuffins-nyttiga

Torsdagen var den enda dag med lite sämre väder förra veckan. På eftermiddagen kände jag för att baka och tillsammans med barnen gjorde jag hälsosamma blåbärsmuffins. Att blåbären kom från vår egen skog och nyligen var plockade gjorde att detta kändes väldigt somrigt.

sommaraktiviteter-augusti-4

Min fredag morgon var somrigare än somrigast och så här kommer jag spendera mina morgnar så länge det går. Att springa till sjön, bada där och sedan springa hem borde gå att göra ända fram i september om det inte är alltför kallt då?!! Älskar detta!

I helgen har jag också haft många somriga aktiviteter för mig. Det var inte bara i söndags som jag åt min frukost utomhus utan vi har ätit de flesta måltider ute. Vi har hängt ute nästan hela dagarna, promenerat längs med sommarängar och jag har plockat in fina växter och pressat dem.

Härliga sommar, den här veckan ska jag också göra en massa somrigt!

5 kommentarer

    1. Just det här receptet kommer jag ha med i min nästa webbkurs, som kommer handla om hur man kan äta sött utan att äta socker. Jag provbakade inför den helt enkelt!
      Om några veckor kommer kursen lanseras.

Lämna en kommentar

Annons
Annons