Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Utegymmet vid sjön

utegym-1

Att träna i ett utegym så här på sommaren är så smart. Du får smart och bra träning ute i friska luften. Vårt närmaste utegym ligger ungefär en mil bort och därför blir det inte att jag tränar där så ofta. Men igår morse cyklade jag dit för ett träningspass. Att utegymmet ligger precis intill sjön gör inte upplevelsen tråkigare direkt. Det blev en morgon med träning, frisk luft och fina naturupplevelser för mig.

utegym-2

utegym-3

Intill det här utegymmet höll jag mina mammaträningspass förförra hösten. Tänk att det snart är två år sedan som jag och bebis Smilla tränade med ett gäng andra mammor och deras bebisar. Tiden går så galet fort!

Utegymmet vid sjön har egentligen inte så många redskap eller maskiner som passar mig. När jag är där brukar jag träna vid ett par av dem samt hänga en del i räcket och göra några chins. Utöver det tränar jag på egen hand och använder gärna en av parkbänkarna som träningsredskap. Igår gjorde jag till exempel armhävningar vid en av dem och hade då fötterna på bänken.

utegym-4

Det var en blåsig morgon och jag kände verkligen att jag levde.

utegym-5

utegym-6

utegym-7

Att ta sig till utegymmet vid sjön var smart. Jag fick träna i fin miljö och dessutom cykla med friska vindar i håret. Visst skulle jag gärna ha ett utegym närmare vårt hus, men att få cykla så pass långt blev ett bra tillägg till gårdagens träningspass. Så det kanske inte är så dumt att gymmet ligger en bit bort.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons