Jag blev själv så inspirerad av gårdagens inlägg med mina favoriter på chiagröt recept att jag gjorde i ordning en chiapudding också till dagens frukost. Denna gång blev det en variant med äpple och kanel. Svårslagen smakkombination, om du frågar mig!
Jag gjorde i ordning min chiapudding dagen innan och toppade den fint inför fotograferingen. Sedan hade jag med mig chiapuddingen på tåget in till kontoret i morse tillsammans med en sked. Smart och smidig frukost att äta i farten!
Chiapudding äpple och kanel
1 portion
- 1/2 burk kokosmjölk
- 2 msk chiafrön
- 1/2 äpple
- kanel
- granola
Rör ihop kokosmjölk och chiafrön i en burk. Låt stå i kylen i några timmar eller över natten.
Toppa med äppelklyftor, kanel och lite granola.
Enkelt att göra och alldeles underbart att äta!
förgående artikel
Veckans träningsplan
nästa artikel
Ser väldigt gott ut. 🙂
Kan jag lova att den är!