Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Chiapudding äpple och kanel

chiapudding-apple-kanel-recept-1

Jag blev själv så inspirerad av gårdagens inlägg med mina favoriter på chiagröt recept att jag gjorde i ordning en chiapudding också till dagens frukost. Denna gång blev det en variant med äpple och kanel. Svårslagen smakkombination, om du frågar mig!

chiapudding-apple-kanel-recept-5

Jag gjorde i ordning min chiapudding dagen innan och toppade den fint inför fotograferingen. Sedan hade jag med mig chiapuddingen på tåget in till kontoret i morse tillsammans med en sked. Smart och smidig frukost att äta i farten!

chiapudding-apple-kanel-recept-3

Chiapudding äpple och kanel

1 portion

  • 1/2 burk kokosmjölk
  • 2 msk chiafrön
  • 1/2 äpple
  • kanel
  • granola

Rör ihop kokosmjölk och chiafrön i en burk. Låt stå i kylen i några timmar eller över natten.

Toppa med äppelklyftor, kanel och lite granola.

chiapudding-apple-kanel-recept-2

Enkelt att göra och alldeles underbart att äta!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons