Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

rosa-himmel-1

Fredag igen och inlägget om det bästa från veckan är tillbaka. Första gången jag skrev den var förra veckan, men känner redan att detta kommer bli en långvarig inläggsserie. Gillar konceptet att plocka fram det härligaste och bästa från jobbveckan och samtidigt se fram emot det som ska ske i helgen.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Naturen är så galet vacker nu och jag har upplevt vacker natur varje dag. Men den rosa himmel från igår morse, som ni ser här på bilderna, var nog det allra vackraste. I fjärran skymtade en svag regnbåge. Visst ser ni den i den sista bilden?

Veckans mysigaste:

Helt klart i tisdags eftermiddags. När jag kom hem från jobbet hade jag köpt med mig gott fikabröd och resten av familjen var hemma och väntade på mig. Det var den dagen jag fyllde år och så fort jag kom innanför dörren fick jag kramar och sång. Resten av dagen och kvällen hängde jag med mina tre Hjärtan och bara myste av att få vara tillsammans. Bästa!

rosa-himmel-2

Veckans träning:

Jag har tränat varje vardag och det har blivit en bra blandning av styrka, löpning och lite lite yoga. Det mest ljuvliga träningen var löpningen till sjön i tisdags och den smartaste var transportlöpningen igår. I helgen kommer jag vila från träning, vilket känns välbehövligt.

Veckans mest intressanta:

Lyssnade på Framgångspoddens avsnitt Hur du blir mer effektiv. Fick en del bra tips där.

rosa-himmel-3

Veckans boost:

I fredags förra veckan blev det klart att jag kommer byta jobb och även om det känns tråkigt att lämna Aller media och alla fina kollegor där så har denna nyhet varit en super härlig boost för mig även denna vecka. Det nya jobbet är på ett företag jag har kollat in och varit intresserad av i många år nu och rollen jag ska ha är klockren för mig. Ser så mycket fram emot när jag börjar där i mitten av oktober!

Veckans godaste:

Det måste ändå vara den Poké Bowl jag gjorde i måndags, en sådan där typisk maträtt som jag skulle kunna äta varje dag.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vi kommer vara hemma i helgen, mannen är ledig och jag ser fram emot en massa familjetid. Imorgon kommer våra nära och kära hem till oss för ett härligt födelsedagsfika för att fira mig i efterskott. Ska bli så mysigt. Ikväll planerar jag att göra en cheesecake, imorgon ska jag baka chokladkakor och i frysen har vi kanelbullar. Mums, vad gott allt ska bli!

Lämna en kommentar

Annons
Annons