Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En magisk födelsedagsmorgon

morgonlopning-dimma-1

Igår fyllde jag år och jag hade inte kunnat starta min morgon mer magiskt och underbart än jag gjorde. Efter morgonkaffet smög jag ut och möttes av månen, ett försiktigt morgonljus och dimma över fälten. Jag joggade igång och sprang en runda i dimman och morgonljuset. Så ljuvligt!

morgonlopning-dimma-2

Vårt hus ligger i ett litet bostadsområde precis ovanför fälten vi ser här. Att springa längs med fälten tidigt på morgonen är ljuvligt just eftersom det är så lugnt och stilla där. Igår när dimman dessutom låg tät och var så där magiskt vacker var det ännu mer av en njutning att få springa vid dessa fält.

morgonlopning-dimma-3

morgonlopning-dimma-4

morgonlopning-dimma-5

Vart jag än tittade var det vackert och jag kände sådan tacksamhet över att få spendera min födelsedagsmorgon på detta sätt.

Jag sprang vidare förbi fälten och bort till skogsvägen, som leder bort till en sjö.

morgonlopning-dimma-6

När jag kom fram till sjön var jag tvungen att stanna till för att ta in allt det fina och för att filma till min Instagram Story. Vattnet var spegelblankt och inte ett ljud hördes. Det var knäpptyst och så fint.

morgonlopning-dimma-7

morgonlopning-dimma-8

morgonlopning-dimma-9

Grattis på födelsedagen, sade jag till mig själv, innan jag sprang tillbaka hem.

morgonlopning-dimma-10

morgonlopning-dimma-11

När jag passerade fårhagen, strax innan jag var hemma igen, såg jag solen skymta bakom träden och med det gula sken den spred vittnade den om att det skulle bli en solig och fin dag. Och det blev det också.

Trots slutet av september hade jag turen att få njuta av en solig och varm födelsedag. Jag hade klänning och var barbent på jobbet och frös inte när jag vistades utomhus. Så härligt!

Senare idag tänkte jag skriva lite mer om vad jag gjorde när jag fyllde år igår.

Om du vill se fler ljuvliga foton från när jag har varit vid den där sjön:

 

Följ Fitness & Hälsa på Instagram och Facebook

Köp Karins Hälsoguide – en webbkurs för att hitta hälsa, balans och harmoni i livet

Köp Sött utan socker – min webbkurs för dig som vill få hjälp att hantera ditt sockersug

Om du vill nominera mig till Guldhjärtat skulle jag bli oerhört glad!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons