Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Mitt hjärta till er!

guldhjartat-fitnessfestivalen-1

Att skriva den här bloggen, att sprida inspiration på Instagram, Facebook och i andra kanaler och att få hänga med er som läser och följer – det är helt underbart. Det finns så mycket kärlek och glädje i det och jag vill verkligen att ni ska veta hur mycket jag uppskattar att ni hänger här! ♥

Genom bloggen och Fitness & Hälsa i stort har jag fått glädjen att lära känna så många likasinnade vänner, jag har fått uppleva så mycket och blivit fylld av så mycket härligt. Jag hoppas verkligen att jag också fyller er med glädje, inspiration och pepp. Att ni kikar in här och känner er fyllda av positiva tankar och träningsinspiration, att ni kollar in mitt Instagram och får tips på en ny spännande maträtt och att ni kanske har köpt en av mina webbkurse och hittat till en bättra balans och livsglädje därigenom.

Om det är så hoppas jag innerligt att ni vill visa er tacksamhet genom att ge mig en röst i Guldhjärtats omröstning. För den har öppnat nu! Här kan du gå in om du vill lägga en eller ett par röster på mig. Tycker själv att jag passar in som “Årets Sociala Media Influencer” och “Årets förebild”.

Uppdatering: Tack för era röster! Tack vare er blev jag nominerad i kategorin Årets Social Media Influencer. Om ni vill rösta mig till final gör ni det här!

guldhjartat-fitnessfestivalen-2

Jag tycker egentligen inte om att be om saker, men jag vet också att om jag inte säger något kanske ni inte heller tänker på att göra det. Kan ni inte göra mig den tjänsten – om ni så blir det minsta peppade och inspirerade här – att ge mig din röst?!! Jag skulle bli så glad!

guldhjartat-fitnessfestivalen-3

guldhjartat-fitnessfestivalen-4

Guldhjärtat Fitnessfestivalen 2016

För dig som inte vet är Guldhjärtat träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan. Den arrangeras varje år i samband med Fitnessfestivalen. Du kan vara med och nominera fram till söndagen den 2 oktober klockan 24.00. Därefter utses ett gäng nominerade i varje kategori.

Massor med pussar och kärlek till er! In och rösta om ni orkar och vill! ♥

Och glöm inte bort:

Fram tills imorgon, måndag den 12 september, kan ni köpa båda mina webbkurser till 20% rabatt! Passa på!

>>> Sött utan socker hittar du här <<< (Ange koden socker)

>>> Karins Hälsoguide hittar du här! <<< (Ange koden hälsa)

Lämna en kommentar

Annons
Annons