Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mina favoriter med mango

banan-och-mango-milkshake-recept

Mango kan vara den mest fräscha och goda frukt jag vet. Vi köper färsk mango ganska ofta och ser alltid till att ha en påse med fryst mango i frysen. De frysta mangobitarna är användbara till så mycket. Här kommer mina absoluta mango favoriter. Låt er inspireras!

Första bilden visar milkshake med mango och banan. Klicka på länken för att ta del av det enkla receptet på en fräsch och nyttig milkshake, som smakar gott för både stora och små.

breakfast-bowl-recept-1

Den tropiska breakfast bowl som jag gjorde förra helgen blev galet god och de frysta mangobitarna som en del av toppingen var ett härligt inslag.

Jag har ofta fryst mango i mina smoothies eftersom de bidrar med sötma och ger en krämig konsistens. Annars gillar jag att äta mango till keso eller som inslag i en fruktsallad. Här tipsar jag om fler sätt till mangomums.

Mangosmoothie eller mango och keso är gott som en frukost. Eller så gör man en ugnsbakad gröt med hallon och mango. Gott det med!

lax-med-mango-och-avokadosallad

Något jag också gillar att göra med mango är att addera den i en sallad. Här ser vi en härlig mango- och avokadosallad, som vi denna gång åt med lax. Eller så gör man en kyckling- och mangosallad. Så gott det också!

mango-och-babarsglass

Mango är gott att äta som den är, som ett mellanmål eller till efterrätt. Eller så gör man glass av sin frysta mango och äter till efterrätt. Här ser ni en glass på mango och blåbär. En sådan glass kan man bara inte tacka nej till!

 

Följ Fitness & Hälsa på Instagram och Facebook

Köp Karins Hälsoguide – en webbkurs för att hitta hälsa, balans och harmoni i livet

Köp Sött utan socker – min webbkurs för dig som vill få hjälp att hantera ditt sockersug

Om du vill nominera mig till Guldhjärtat skulle jag bli oerhört glad!

Lämna en kommentar

Annons
Annons