Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Trendiga mellanmål skapade av bloggare

nyttiga-mellanmal-bloggare-1

Jag måste berätta mer om i lördags och träffen med Everyday Stories bloggare. Det var en så grym dag som gav mig massor med inspiration och pepp. I detta inlägg vill jag berätta om alla de trendiga och nyttiga mellanmål vi gjorde. Vi gick verkligen all in för att skapa mellanmål som passar bra att visa upp på en blogg. När alla mellanmål var klara hade vi en härlig fotosession innan vi satte tänderna i dem.

Första bilden visar Emma i Sofias kök. Jag gillar verkligen hyllorna med alla kokböcker, som ger inspiration och idéer till matlagningen.

nyttiga-mellanmal-bloggare-2

nyttiga-mellanmal-bloggare-3

Sofia hade dukat fram allt möjligt tänkbart att göra nyttiga mellanmål av. Jag tror vi alla fick lite beslutsångest först innan vi satte igång och kreerade fram den ena härligheten efter den andra.

nyttiga-mellanmal-bloggare-5

nyttiga-mellanmal-bloggare-6

Ena halvan av gänget gjorde riktigt goda rawfoodbollar. Eftersom jag inte var med i det gänget vet jag inte exakt hur receptet såg ut för dessa, men de innehöll i alla fall cashewnötter, torkade aprikoser, jordnötssmör och kakao. Bollarna rullade de i tre olika pulver; lakrits, rödbeta och kakao. Super fina och super goda var de!

nyttiga-mellanmal-bloggare-7

Jag och andra halvan av tjejerna satsade på att göra olika varianter av smoothies och chiapuddingar.

Denna chia trifle med kiwi satte jag ihop och tycker själv att resultatet blev fint. I denna chia trifle finns lager av chiapudding (chiafrön, mandelmjölk och vaniljpulver), smoothie gjord på bland annat hallon, mango och ingefära samt lager av chiasylt med hallon, chiafrön och rödbetspulver. Utöver det innehåller den skivor av kiwi (som synes), björnbär och överst nektarin och granatäpplekärnor.

nyttiga-mellanmal-bloggare-8

En annan chia trifle vara denna med två olika smoothie och chiapudding som olika lager.

nyttiga-mellanmal-bloggare-9

Vi ställde fram allt fint vi gjort och fotade allt vi kunde. Den smoothie bowl som ni ser till höger var jag också involverad i och tycker den blev fin, den med.

nyttiga-mellanmal-bloggare-11

nyttiga-mellanmal-bloggare-12

Tänk att få duka fram alla dessa härligheter till mellanmål. Vi njöt av det i fulla drag!

nyttiga-mellanmal-bloggare-13

Så här såg det ut när vi fotade alla fina och nyttiga mellanmål. Kul med lite behind the scenes, eller vad tycker ni?

Jag fick massor av inspiration från alla härliga mellanmål vi gjorde. Hoppas du också!

7 kommentarer

  1. Åh, vilken mysig dag det var! Hade önskat att vi haft mer tid på oss, de där timmarna hos Sofia gick sååå fort! Underbara och färgglada bilder blev det – så inspirerande 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons