Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Choklad med granola

marabou-choklad-med-granola-1

Så fort det kommer en chokladnyhet till butikerna är jag snabb på att testa. Just Marabou tycker jag har så många goda sorters choklad och när det kommer en nyhet har jag därför stora förväntningar på den. Senast testade jag den nya deras nya choklad med granola och yoghurt. Om den var god? Ja, det måste jag säga att den var!

marabou-choklad-med-granola-2

marabou-choklad-med-granola-3

Denna choklad med granola innehåller allt en choklad ska innehålla. Den smakar sött tillsammans med salt och syrligt och den har en ett skönt krisp från granolan. Jag hoppas att denna chokladsort blir kvar i utbudet.

marabou-choklad-med-granola-4

Granola passar alltså bra till mer än bara smoothies och fil. Till choklad gör den sig också bra.

Om jag inte väljer denna chokladsort blir det annars gärna choklad med salta mandlar eller choklad med kexsmulor. Mums!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons