Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

veckans-basta-1

Fredag igen. Visst går veckorna galet fort?!! Här kommer några punkter från min vecka hittills, av det som har varit det bästa.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Jag tror bestämt att varje morgon har varit vacker denna vecka. Jag har njutit av att gå upp klockan fem för att ta en höstpromenad i gryningen, av att ha sprungit morgonpass på Djurgården och hemma samt av att ha passerat Humlegården medan solen strålade mellan bladverken.

Veckans mysigaste:

Det var när jag satt och gick igenom alla foton från det gångna året och fick en massa ljuva minnen.

Veckans träning:

Från att ha noll träningsmotivation i måndags har resten av veckan varit fylld med träningsglädje och jag har fått till träning varje dag. Fotona i detta inlägg är från i tisdags morse när jag missade pendeltåget och hade 20 minuter till övers. Istället för att bara stå och vänta valde jag att köra ett gäng armhävningar, upphopp och knäböj. En skön uppvärmning inför det kommande löppasset inne i stan.

veckans-basta-2

Veckans mest intressanta:

Hittade en artikel om en studie från Google som visar på att man som chef tjänar på att leda sin personal med snällhet. Det skapar dreamteam.

Veckans boost:

Det frukostmöte jag hade i onsdags och den lunchträff jag hade igår.

Veckans godaste:

Mitt fokus är alltid att laga mat som jag (och resten av familjen) tycker är god och därför har jag svårt att välja. Men ska jag plocka ut något så får det bli kikärtsbiffarna från Risenta. Och det vi åt igår till middag; spagetti, hemgjord basilikapesto och en tomat- och mozarellasallad.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Att få vara mycket med barnen. Att få träffa syster på söndag. Att hinna läsa.

Lämna en kommentar

Annons
Annons