Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Födelsedagsfika

blommor till mamma

fodelsedagsfika-blommor-2

Igår bjöd vi in till födelsedagsfika för att fira mig några dagar i efterskott. Jag plockade in några blommor från trädgården för att pynta bordet med. Älskar denna tid när det fortfarande finns blommor i planteringarna och det går att få till en bukett med bland annat kärleksört, lavendel och prästkragar. Minns att jag gjorde samma sak också förra året när jag fyllde år.

fodelsedagsfika-blommor-3

fodelsedagsfika-blommor-4

Förutom de nyplockade trädgårdsblommorna pyntade jag bordet med solrosor utan stjälkar i små skålar. Blev fint.

fodelsedagsfika-blommor-4

Jag satte ihop det sista av en cheesecake och dukade fram det övriga fikat och så kom familj och vänner lagom till att det var dags för eftermiddagskaffe.

Jag fick en massa fint; blommor, en eltandborste och köksredskap från Leila General Store, något jag verkligen hade önskat mig. Tack fina ni som kom!

fodelsedagsfika-cheesecake-2

Den cheesecake jag gjorde var verkligen hur god som helst. Det var första gången jag gjorde den och receptet hade jag hittat hos Sofia. Lovar att dela med mig av det receptet en annan dag.

fodelsedagsfika-kakor

De dubbla chokladkakorna med chokladcréme var också fantastiska. Receptet på dem kommer från ELLE Mat & Vins senaste tidning och även det kommer jag garanterat att dela med mig av till er framöver.

Barnen var glada, vi vuxna hade mycket att prata om och det blev en fin eftermiddag. Och inte behövde vi gå hungriga från bordet heller!

karin-fodelsedag-36-ar

Så här såg jag ut på min födelsedag förra året. Nu har jag alltså hunnit med att bli ett år äldre.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons