Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Jag lämnar Aller media för Pineberry

aller-media-sista-dag-1

aller-media-sista-dag-2

Igår jobbade jag min sista dag på Aller media och det var med blandade känslor jag sade hej då till alla och lämnade kontoret. Mitt år på Aller media har varit intressant, berikande, härligt och väldigt roligt. Jag har fått jobba med grymt duktiga människor, driva den digitala satsningen av mediahusets alla varumärken och sett oss växa enormt under detta år.

Av mina fina kollegor fick jag en ljuvligt fin blombukett och massor med kramar. Det känns tråkigt att lämna dem och jobbet med SEO och sociala medier där, men samtidigt är jag glad för jag har något väldigt spännande och intressant som väntar.

På måndag börjar jag nämligen jobba som säljchef på Pineberry.

aller-media-sista-dag-3

Men innan jag berättar mer om mitt nya jobb tänkte jag dela med mig lite mer om Aller media. Kontoret på Humlegårdsgatan har en härlig takterass med utsikt över staden och där har vi suttit och lunchat en hel del under sommarhalvåret.

aller-media-sista-dag-4

aller-media-sista-dag-5

Nu är det ganska kallt och blåsigt ute på terassen, men det är fortfarande fint att stå där och blicka ut.

Det jag gjorde när jag jobbade på Aller media var att utveckla mediahusets strategier när det kommer till SEO och sociala medier. Att kunna konstatera att samtliga varumärken har växt både på Google och i sociala medier det senaste året, och många av dem rejält, är så härligt. Med tydliga målsättningar, produktionsplaner och uppföljningar kan man komma långt. Men så finns det också så många duktiga medarbetare på företaget, som alla har dragit sitt strå till stacken.

Det har varit enormt kul och givande att jobba med ett så brett spann av varumärken där alla har kommit olika långt i den digitala mognaden. Om du inte vet vilka varumärken jag pratar om så hittar du dem här. Totalt sett har Aller medias varumärken 7,9 miljoner sidvisningar och 1,6 miljoner unika besökare per vecka. Och fler kommer det att bli!

Här kommer ett gäng bilder från min tid på Aller media:

aller-media-1

aller-media-2

aller-media-3

aller-media-4

aller-media-5-bloggare-och-redaktorer-elle

aller-media-6-kaffeSista bilden är tagen från Elsa Billgren

Så, tack för mig Aller media och för denna tid. Det har varit grymt!

aller-media-blommor-1

aller-media-blommor-2

Nu står de fina blommorna jag fick hemma på vårt matbord. Jag sitter i detta nu vid bordet med en kaffe och tända ljus och njuter av dem. Idag har jag en dag med massor av administrativt att fixa med. Skönt att få tid till att beta av saker!

aller-media-bocker

På bordet ligger också två böcker, som jag planerar att läsa idag. Den med Micael Bindefeld och hans trädgård fick jag av Aller media igår och den andra är en bok jag har fått från Pineberry. De jobbar efter den säljmetodik som går ut på att dela med sig av information och vara bjussig med tips och på så sätt få potentiella kunder att förstå företagets höga kompetens.

Jag har varit intresserad av Pineberry som företag i flera år och det känns därför helt galet bra att jag ska börja jobba där. Nu kommer jag åter få jobba i en chefsroll med personalansvar, vilket jag har gjort i många år innan Aller media-tiden, och det är jag så glad för. Utöver att jag brinner för hälsa, träning och SEO så brinner jag också för ledarskap. På måndag är det jag som kliver innanför dörrarna på Pineberrys kontor på Tulegatan. Det kommer bli grymt!

Här har jag förresten tidigare gett mina tips om SEO för bloggar och recenserat boken Guldläge på nätet, som är skriven av Pineberrys grundare Michael Wahlström.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons