Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Guldhjärtats slutomröstning

guldhjartat-fitnessfestivalen-4

När jag fick reda på att jag är nominerad till årets Sociala Media Influencer i Guldhjärtat 2016 blev jag innerligt själaglad. Att ni och juryn har nominerat mig fyller mitt hjärta med sådan tacksamhet och glädje. Det är som ett kvitto på att det jag gör här och i mina andra sociala kanaler ger den inspiration och pepp som jag hoppas och som är den stora viktiga ambition jag har med Fitness & Hälsa.

Årets nomineringsrunda i Guldhjärtat slog rekord med över 3000 nomineringar i de olika kategorierna, vilket gör mig extra glad över att vara en av de nominerade. Tack till er! ♥ Nu är vi inne i Guldhjärtats slutomröstning och jag hoppas att ni vill vara med och rösta mig till en av finalisterna.

guldhjartat-fitnessfestivalen-1

Så här lyder motiveringstexten till min nominering:

Karin sprider positiv energi och träningsmotivation på ett sunt sätt! Bloggen handlar om hälsa och balans och uppmuntrar till en mer hälsosam livsstil utan pekpinnar och krav på tråkiga gympass, istället läggs fokus på att njuta av naturen och få in små hälsoboostar och njutning i vardagen, vilket behövs i dagens bloggkultur! Karin är en mästare på att se positivt på det mesta, hon är oerhört duktig på att ge tips på enkla hemövningar och alltid hitta luckor så att träningen blir av. Karin har ju småbarn och i och med att hon är så flitig på att blogga så inspireras vi läsare otroligt av hur hon tidsoptimerar sitt livspussel! Värt ett guldhjärta!

guldhjartat-fitnessfestivalen-3

Nu är vi inne i Guldhjärtats slutomröstning och jag skulle bli så glad om ni vill gå in och rösta på mig. Här kan du göra det -> scrolla ner på sidan för Social Media Influencer till bokstaven K. (Är för övrigt så stolt bara över det faktum att jag är nominerad i samma kategori som Kalle Zackari Wahlström, en stor inspirationskälla för mig!)

Ta din chans att vara med och rösta. Det finna massor med bra och inspirerande/härliga människor, poddar och gym nominerade i de olika kategorierna.

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons