Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

När det är värt att gå upp klockan fem på morgonen

hostmorgon-promenad-1

Jag är en morgonmänniska, men att gå upp innan klockan halv sex brukar vara en smärtgräns för mig. Jag väljer alltså oftast att inte gå upp tidigare än så, men ibland är det värt att göra ett undantag. Igår var en sådan dag när jag gick upp klockan fem och det var ändå värt det. Vidare trött var jag aldrig igår och det jag fick uppleva denna tidiga morgon var belöningen för uppgången i ottan.

De första bilderna i detta inlägg tog jag vid klockan sex när jag gick en höstpromenad i vårt närområde. Det var magiskt att möta gryningen och soluppgången på detta sätt. Luften var kall och jag saknade mina handskar, men det var också klart, friskt och alldeles underbart.

hostmorgon-promenad-2

hostmorgon-promenad-3

Samma ljuvliga upplevelse fick jag också i morse när jag sprang en runda med samma vackra soluppgång som sällskap. Dock valde jag att gå upp först halv sex idag, vilket är mer av min normala tid.

Men tillbaka till igår. Efter den ljuvliga promenaden i gryningsljuset tog jag tåget in till stan och väl framme där hade det hunnit bli riktigt ljust ute.

hostmorgon-promenad-4

Jag gick genom stan och passerade genom Humlegården där det sprakade av solens strålar genom lövverken och gula löv på marken.

hostmorgon-promenad-5

hostmorgon-promenad-6

Min höstpromenad denna morgon var av den allra härligaste art. Jag hade egentligen tänkt hinna gå bort till Djurgården, men tiden blev för knapp så jag fick nöja mig med detta. Kan verkligen inte klaga på det och att jag sedan fortsatte min morgon med ett frukostmöte på Urban Deli gjorde inte saken sämre.

Tack höstmorgon och solen för detta!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons