Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En ljuvlig oktoberdag

oktoberdag

Alltså. Dessa fina soliga höstdagar. Jag blir helt varm i kroppen av att vi får njuta av en så fin höst. Det är oktober, men lika varmt som i juni, om inte varmare till och med. Denna oktoberdag har vi hängt hemma och njutit massor av solen i trädgården. Det har liksom varit T-shirtväder. Så ljuvligt!

oktober-2

För en stund sedan satt vi och fikade här, på bästa platsen i trädgården, i alla fall på eftermiddagen och kvällen när solen ligger på där. Att sitta i den där rottingfotöljen med solen i ansiktet och blicka ut över blommorna i planteringen, det är bland det bästa jag vet.

Med tanke på all sol vi har fått tanka hittills denna sensommar och höst kommer jag klara vilken vargavinter som helst!

Lämna en kommentar

Annons
Annons