Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Tacksamhet och era önskningar

snittblommor-1

Att ha färska snittblommor hemma ger mig så mycket glädje. Just nu, i och med att jag nyligen har fyllt år, har vi mer av det än vanligt. Det är ljuvligt att få njuta av färgerna och dofterna som blommorna ger. Jag är så tacksam till livet och till mina nära och kära, som har kommit med dessa fina blommor.

Fyller man inte år eller blir firad av annan anledning är ett enkelt vardagsknep att köpa hem egna snittblommor, eller plocka en bukett blommor utomhus så länge det finns. Det ger så mycket glädje!

snittblommor-3

Det kan tyckas vara små saker i livet, men för mig ger en bukett rosor i hemmet mig så mycket. På samma sätt som jag känner tacksamhet över att få vara frisk, över solen som skiner eller över att få kramar av mina barn så blir jag fylld av glädje när jag kommer hem till dessa blommor.

Hoppas att ni också känner tacksamhet över livet i stort eller smått!

snittblommor-2

Utöver att prata tacksamhet vill jag be er om en sak.

Jag vet att jag tidigare har fått en önskan från en av er att berätta mer om vad jag gör på mitt jobb på Aller media där jag jobbar med SEO och sociala medier. Det kan absolut vara på sin plats att jag gör eftersom jag bara kommer jobba där en vecka till. Men jag skulle också vilja veta om det är något mer relaterat till SEO som ni vill att jag skriver om.

Så; kommentera om det är något om SEO som du vill att jag skriver om! Du får såklart också önska om det är något annat du vill att jag skriver om.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons