Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Time flies – en blogglista

skogen-5

Jag älskar blogglistor. Denna om tid hittade jag här och tänkte nu själv svara på.

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Jag är en tidsoptimist och planerar alltid in många aktiviteter på kort tid. Får därför ofta bråttom att hinna med tåget och kommer ofta i säng lite för sent.

agg-och-avokadomacka-3

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Morgonen. Älskar att möta dagen med en promenad eller löptur i gryningen. Det är också morgonmålet, frukosten, som är min bästa. Som ni vet älskar jag helgfrukosten när jag har tid att äta länge och njuta av varje tugga.

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Svårt. Jag tycker verkligen att varje dag har sin charm. Men måste jag välja så får det bli lördag för att jag får sova lite längre och inte behöver passa några tider. Och också tisdag för att jag då är ordentligt igång med veckan och oftast har massor med energi.

4. När går tiden som snabbast?

När jag sitter på tåget och bloggar (som nu)

5. När går tiden som långsammast?

När jag sitter med på ett möte som inte ger mig någonting.

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Tio minuter.

loppis-karin

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

60-talet vore coolt att få uppleva!

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Relativt långsamt, men inte extremt på något sätt.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Hänga med familjen, träna och jobba med sådant jag älskar.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Administrativa uppgifter som bokföring (därför låter jag någon annan göra den) och putsa fönster.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Jag går upp halv sex eller sex och försöker komma i säng till 22.30, men det blir oftast snarare 23 eller till och med lite senare.

appelmuffins-med-crumble-recept-5

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Visserligen har jag bakat en hel del på sistone, men jag skulle vilja hinna baka mer. Framför allt skulle jag vilja ha tid till att hitta på egna recept och testbaka dem. Skulle också vilja ha mer tid till att filma och klippa film. Via länken hittar ni receptet på de äppelmuffins med crumble som ni ser på bilden.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Klockan är nu 6.50 så för tre timmar sedan låg jag och sov.

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

Jag ska först träna ett utomhuspass i Humlegården. Har med min TRX, som jag tänkte fästa någonstans. Sedan blir det jobb på kontoret. Om två timmar börjar dagens första möte.

15. Var ser du dig själv om 10 år?

Jag driver min egna verksamhet inom träning/sociala medier/SEO eller så jobbar jag som VD i en sådan verksamhet. Barnen är i yngre tonåren och vi bor kvar där vi bor nu, men har också ett sommarhus vid havet.

Nu vill jag utmana Marja, Anna och Sofia att skriva om denna lista!

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons