Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

En dag på Allt för Hälsan mässan

allt-for-halsan-massan-2016-1

Efter Wilmers fotbollsträning igår drog jag och barnen iväg till Allt för Hälsan mässan. Att vara där med barnen gör det svårare att få ut maximalt av mässan och jag lät såklart de styra vad det var vi gjorde. Bland det roligaste de tyckte var att leka i det så kallade barngymmet där det fanns gunghästar och bord att sitta och rita vid. De tyckte också att det var kul att kolla in Paolo Roberto, som höll i någon slags kampliknande träning. Men en del gick vi runt också och kollade in de olika montrarna.

allt-for-halsan-massan-2016-2

Nutri Nick har nyligen bytt namn till Nick’s. Från dem fick jag en kasse med massor av gott.

allt-for-halsan-massan-2016-3

Smilla åt glatt av deras kexchoklad.

allt-for-halsan-massan-2016-4

Jag tror aldrig jag har sett henne äta en chokladkaka så snabbt. Svisch, så var den borta.

allt-for-halsan-massan-2016-6

Och så lite balettdans på det!

Efter att ha träffat på och pratat en stund med Malin och Mårten Nylén samt Betty Wassenius drog vi vidare till Fitnessfestivalen. Där pumpade musiken högt och musklerna hårt. Vi skulle dit eftersom Wilmer så gärna ville testa hinderbanan för barn.

Det var med glitter i ögonen som han gav sig in i barnens hinderbana, en stor och avancerad sådan, som nog egentligen var lämpad mer för äldre barn än knappa 5-åringar. Han fick sällskap av en av de snälla männen som var arrangörer för den. Han kämpade med tunga bollar, armgång och klätterväggar, men efter att ha hoppat ner från en vägg kom han tillbaka till mig. Storgråtandes. Han hade landat på hakan och det blödde i munnen. Stackarn, det var slutet för den hinderbanan…

allt-for-halsan-massan-2016-7

Vi köpte typiskt hälsosam smoothie eftersom Wilmer inte kunde tugga efter sitt fall. Men det var bara mamman som tyckte att den var god…

Det var inspirerande och härligt samtidigt som det var intensivt och väldigt tröttande att vara där. Om jag ska dit nästa år igen gör jag det nog utan barnen.

Vi fick nog vid 17-tiden och åkte då hem. Senare på kvällen avgjordes Guldhjärtat inne på Fitnessfestivalen, träningsvärldens svar på Oscarsgalan som jag var nominerad till i kategorin Årets Sociala Media Influencer. Är fortfarande så glad och tacksam för den nomineringen även om det självklart hade varit underbart att få gå till final också.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons