Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

promenad-morgon-1

Helgen är här och jag reflekterar över veckan som har varit, en händelserik och rolig vecka på många sätt.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Det var garanterat gårdagens eldröda soluppgång, som jag fångade på mitt Instagram och i min kamera så vackra bilder från den morgonen kommer att komma här också. Tills dess får ni nöja er med foton från i tisdags morse när jag gick en morgonpromenad i stan. Det var för tidigt för soluppgång då, men vackert ändå i de morgonmörka omgivningarna.

promenad-morgon-2

Veckans mysigaste:

Som allt som oftast får jag säga nattningarna med barnen. Igår kväll när jag nattade Smilla låg hon tätt intill mig och sade “min mamma”. Det går liksom inte att slåen sådan stund! ♥

Veckans träning:

Den har blivit som planerad, såsom jag skrev i söndags, förutom att jag tränade löpning i onsdags istället för ett styrke- och pulspass hemma. Roligaste träningspasset denna vecka var crossfit-träningen i torsdags. Vi körde hårt och det var galet kul!

promenad-morgon-3
Veckans mest intressanta:

Svårt att välja. Var på ett bra frukostseminarium för säljchefer i tisdags och i onsdags var jag på Google för en YouTube-session, också den väldigt intressant. Där avslöjade de bland annat en nyhet som kommer i Q1 nästa år och som kommer underlätta producerandet av YouTube-filmer rejält. Kanske att jag tar tag i det här med min YouTube-kanal på allvar då?!!

Veckans boost:

När jag såg på LinkedIn att en före detta kollega omnämnde mig som hennes bästa chef någonsin.

Veckans godaste:

Den nyttiga chokladfudge som jag berättade om igår.  Helt klart!

promenad-morgon-4

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det visade sig vara det med receptet på nyttig chokladfudge.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Allt för Hälsan-mässan! Dit drar jag och barnen idag efter att vi har varit på Wilmers fotboll. Någon mer som ska dit?

Lämna en kommentar

Annons
Annons