Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

blommor-1

Denna vecka har jag börjat känna av lite julstämning. Det var mysigt att tända första adventsljuset i söndags och jag ser fram emot att fika pepparkakor och kanske även baka några i helgen. December är här och jag har inlett min Snällkalender. På tal om det är det dags för tredje luckan i den:

Unna dig en stund idag när du bara tänker på dig själv. Kanske har du inte möjlighet att ta en så lång stund, men ta den tid du kan och njut av att bara vara med dig själv och av att göra något som du känner för precis just där och då.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Hyacinterna jag har förgyllt vårt hem med. I brist på bilder på dessa får ni i detta inlägg istället se på andra blommor vi har här hemma.

Veckans mysigaste:

När Wilmer fyllde fem år i onsdags och vi firade honom med pannkaksmiddag och presenter. ♥

Veckans träning:

Massor känns det som, men så mycket har det inte varit. Varför det känns så är för att de pass jag har tränat har varit hårda och jobbiga sådana, som har tagit på kraften. I måndags spelade vi innebandy på jobbet. Det var ett extremt snabbt tempo i matcherna och galet kul. I tisdags blev jag rejält svettig på cykelklassen på BE.CORE. I onsdag tränade jag ett av mina favoritpass hemma. Återkommer till hur de ser ut. I torsdags var det crossfit på jobbet i vanlig ordning. Under 40 minuter tränade vi knäböj, situps, burpees, ryggresningar, joggning och armhävningar utan att ta en enda paus. Puhh! På kvällen hade vi lite av ett träningspass på middagen jag och teamet hade. Så idag och igår är jag lite mör i kroppen…

Veckans mest intressanta:

Har haft väldigt många bra och intressanta möten på jobbet denna vecka. Berikande och intressanta.

blommor

Veckans boost:

Tjejmiddagen i måndags, pressfrukosten i tisdags och middagen med teamet i torsdags.

Veckans godaste:

I torsdags åt jag många läckerheter. Lunchen på Farang var en ljuvligt god sej med thaismaker och kvällens middag bestod av en super god sallad Nicoise till förrätt samt anka med sötpotatismos till efterrätt.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt inlägg om Min Snällkalender, som jag kör nu i december fram till jul.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Att få fira min älskade son ännu mer. Idag kommer våra familjer över på födelsedagsfika och jag ser fram emot att se den lycka som Wilmer kommer känna över det.

Lämna en kommentar

Annons
Annons