Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

rosa-himmel

Innan jag levererar veckans version av “veckans bästa” kommer här lucka nummer nio i min Snällkalender:

Skriv en uppmuntrande kommentar någonstans på nätet. Låt en facebookare, bloggare eller annan social media-skribent veta att du gillar det den gör!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Den rosa himmel som jag fick uppleva i onsdags morse när jag sprang en sväng på morgonen. Vid Stureplan hann jag fånga den med kameran precis innan dagsljuset tog över.

Veckans mysigaste:

De stunder på kvällarna när jag, mannen och barnen sitter bänkade framför årets julkalender. Barnen sitter helt klistrade och tycker det är super spännande med Selmas saga. Jag njuter av att alla är samlade och så tycker jag att det är kul att det är min gamla klasskompis Alex Haridi som har skrivit manus till den.

Veckans träning:

Jag har hunnit med innebandy med jobbet, lite transportspring, vinyasa yoga med Johanna Andersson på SATS (mer om det senare) och styrketräning med gummiband och kettlebells. Denna morgon ser jag fram emot att testa en för mig ny träningsklass; jag ska träna Megaformer på BE.CORE.

sokpodden_avsnitt-21-1

Bild från Pineberry

Veckans mest intressanta:

Avsnitt nummer 21 av Sökpodden från oss på Pineberry släpptes igår och om du vill få tips på hur du kan jobba med sökord framöver ska du lyssna. Jag gillar kollegornas sätt att visa med fingrarna vilket avsnitt det handlar om. Vet inte om de har en plan för hur de ska visa upp avsnitt nummer 31 och framåt?

Veckans boost:

Att jag har blivit av med den lilla känning i halsen jag hade för några dagar sedan och som jag ett tag trodde skulle blomma ut i en förkylning. Istället känner jag mig friskare än någonsin och det är jag tacksam för!

Veckans godaste:

Kommer garanterat bli ikväll när jag ska på julbord med jobbet.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om nyttig granola när jag tipsade om olika sätta att äta sin granola på. Kul är det också att se att det inlägg jag skrev i slutet av förra veckan om nyttigt julgodis har seglat upp som det mest lästa inlägget hos mig denna vecka. Har främst att göra med att det inlägget började ranka bra för “nyttigt julgodis” från start.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Först och främst ser jag fram emot en fredag kväll med kollegorna när vi ska äta julbord på Grands veranda och sedan fortsätta till Berns. Imorgon ser jag fram emot att min syster kommer över till oss för att julbaka och julpyssla och i övrigt vill jag njuta av att hänga med familjen.

Lämna en kommentar

Annons
Annons