Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Min längtan till Åre

are-fran-fonstret

De senaste åren har vi spenderat en januarivecka i vår andelslägenhet i Åre. Min Timehop och minnena som visas upp i Facebook nu ger mig tillbakablickar till dessa Åreveckor och min längtan tillbaka dit blir allt större. Om mindre än två veckor är det dags igen för då åker vi iväg för årets januarivecka i Åre. ♥

Det finns mycket jag ser fram emot med denna Årevecka. Framför allt kommer jag njuta massor av att få spendera dagarna utomhus med familjen. Att få vara aktiv tillsammans i dagsljus och frisk luft är bland det bästa jag vet och det spelar egentligen mindre roll exakt vad vi gör. Men det är klart, visst ser jag fram emot att få åka skidor väldigt mycket!

Här kommer ett gäng bilder från våra tidigare Åreveckor. Bilder som får mig att längta ännu mer!

are-utsikt

De flesta bilderna visar utsikten från vår lägenhet, en utsikt jag aldrig kommer tröttna på. Denna rosa himmel möttes vi av en av morgnarna förra året.

are-skymning
kvallsskymning Are

Are skymning

Att stå på balkongen och blicka ut över Åresjön, fjället, granarna och husen är så fint.

Are Bjornen mars 2015
Utsikten på dagen…

Åre från fönstret (8)

… och utsikten på kvällen.

are-fjalliv
Förutom att stå på balkongen och njuta av utsikten kommer jag åka så mycket skidor som möjligt, men också pulka med barnen och springa någon vända upp och ner för berget upp till Cooperhill. Jag vill också testa att träna på nya SATS, som öppnade i Åre för några månader sedan, och så ska vi bada i simhallen inne på Holiday Club.

Are kokosbollar

Jag ser också fram emot att mysa inomhus med varm choklad, Åre kokosbollar och en brasa.

kvallsskymning-are

När skymningen sänker sig ska vi tända ljus och mysa lite till. Åh, vad härligt det ska bli!

4 kommentarer

  1. Ser fantastiskt ut. Vi har inte varit där än, men har funderingar. Har bara varit i Sälen. Men fjällen är underbart, om det inte är för kallt. Förstår att du längtar. Så härliga bilder 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons