Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

Januarimorgon soluppgång

Fredag igen och dags för veckans lista.

Denna veckans bästa

Veckans vackraste:

Helt klart soluppgången i tisdags morse, som ni ser på bilderna här. I övrigt har det varit en väldigt mulen vecka så jag är tacksam för den gnutta sol vi fick den morgonen.

Veckans mysigaste:

Yatzy-kvällarna med barnen. Wilmer är inne i en period när han vill spela Yatzy mest hela tiden. Oftast kör han och Smilla i samma lag där Smilla får kasta tärningarna och Wilmer bestämmer vad de ska satsa på. Nästa vecka när vi har semester ser jag fram emot många Yatzy-kvällar tillsammans.

Januarimorgon soluppgång

Veckans träning:

Massor med härlig träning!

Måndag: En runda löpning i morgonmörkret

Tisdag: Crosscage på gymmet (så kul!)

Onsdag: Yoga hemma

Torsdag: Crossfit med kollegorna

Fredag: Body Balance

Veckans boost:

Jag lever fortfarande på den ljuvliga helg jag och kompisarna hade i helgen när vi var på spa och bodde på hotell.

Januarimorgon soluppgång

Januarimorgon soluppgång

Veckans godaste:

Har inget jätte spännande att berätta om här. Jag kan ibland sakna den tid vi hade tidigare när jag var föräldraledig och sedan jobbade mindre än jag gör nu just för att jag då hann med att laga god och härlig mat i vardagen på ett helt annat sätt än nu. I övrigt är livet just nu perfekt, men att varje kväll behöva skynda sig för att få fram en någorlunda okej middag på bordet är inte lika roligt som att ha mycket tid till att planera och sedan laga maten.

Kanske att det är dags för mig och mannen att testa någon typ av middagskasse?

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

När jag skrev om mig och tjejkompisarna som Sex and the City-gänget.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vi åker till Åre i helgen och stannar där en hel vecka. Det ska bli alldeles ljuvligt att få familjetid och skidåkningstid!

Lämna en kommentar

Annons
Annons