Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Min drömfrukost: chia trifles i glada färger

Chia Trifles i fina färger - min drömfrukost

Mina barn älskar smoothies och till lördagens middag var det just vad de önskade sig att äta. Jag gjorde smoothies i två olika färger och passade på att ha i många olika sorters frukter och bär för att boosta oss med antioxidanter en massé. Just nu är nämligen alla i vår familj, förutom Smilla, förkylda.

Chia Trifles i fina färger - min drömfrukost

Jag passade på att göra ganska mycket smoothie. Baktanken med det var för att jag ville spara lite av smoothien för att göra färgglada chia trifles morgonen efter. Och det var också vad jag gjorde. Här ser ni min drömmiga frukost från igår med chia trifles av godaste sort.

Chia Trifles i fina färger - min drömfrukost

Som ni ser förgyllde jag mina chia trifles med en grön smoothie och en lila smoothie. Den gröna fick sin färg av avokado och bladspenat och den lila bestod av bland annat blåbär och hallon. Åh, både så god och så fin var denna frukost!

Chia Trifles i fina färger - min drömfrukost

Förutom blåbär och björnbär toppade jag några av mina chia trifles med krispig granola. De med granola var verkligen extra goda!

Chia Trifles i fina färger - min drömfrukost

Chia Trifles i fina färger - min drömfrukost

Om ni vill göra en extra drömmig frukost måste ni göra chia trifles i glada färger. Här tipsar jag om några fler härliga chia trifles:

Lämna en kommentar

Annons
Annons