Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

I packningen till Åre

Craft underställ i min packning till Åre

Jag i mitt CRAFT underställ

Denna morgon vaknade vi upp i Sundsvall och efter frukost på hotellet här åker vi vidare till Åre. Jag ser så mycket fram emot att komma fram till vår andelslägenhet i Åre Björnen i eftermiddag. Att ikväll få tända en brasa, dricka te i soffan och njuta av utsikten över Åre sjö ska bli alldeles underbart!

Igår morse packade vi bilen full innan vi åkte iväg. Det blir en hel del packning när en hel familj ska spendera en vecka i fjällen. Här kommer en lista med lite av det jag har med mig i min packning.

craft-understall

I packningen till Åre:

  • Mitt underställ från CRAFT. Det finns inget underställ jag gillar bättre och jag kommer ha glädje av det varje dag.
  • Löparskor och broddar
  • Naturgodis och lösgodis
  • Bars att ha som mellanmål för dagar i backen
  • Böcker och tidningar. Jag ser fram emot att läsa mycket och planerar bland annat att läsa denna nyutkomna bok – en bok om hur du bemästrar Google Adwords.
  • Skidor, pjäxor och allt det där också såklart!

På vägen upp till Sundsvall har vi inte sett mycket snö. Nu hoppas jag att det blir mer snö ju längre norrut vi kommer. Jag ser fram emot en vecka med mycket skidåkning, pulkaåkning, god mat (är visst Gastronomiveckan i Åre till veckan), varm choklad, löpning i backe, bad i simhallen, sköna stunder i bastun och ett par besök på nya SATS Åre. Det kan inte bli annat än bra!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons