Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En helg som jag länge har längtat till

Karin Axelsson - på väg till en tjejhelg i Göteborg

Lördag och jag är uppe tidigare än tuppen. Visst är jag lite trött och visst gillar jag att få sova ut på helgerna, men det är så värt det för nu ska jag iväg på något som jag har längtat efter länge och mycket. Jag och mina allra närmaste vänner ska spendera helgen på St Jörgens Spa i Göteborg!

Karin Axelsson - på väg till en tjejhelg i Göteborg

Anne, Linda, Marie och jag har varit vänner sedan mellanstadiet. När vi gick i femman började vi hänga på allvar och sedan dess har vi alltid stått varandra nära. Tänk, vi har alltså varit bästa kompisar i 26 år nu!

Vi fyra delar allt med varandra och varje stund med dem är så värdefull. Sedan vi alla fick barn har det av naturliga skäl haft det svårare att hinna ses lika mycket som vi skulle vilja, men då blir istället varje tillfälle med varandra desto härligare. Att vi denna helg ska få umgås utan barn och utan män har nog inte hänt sedan sex år tillbaka och jag får nypa mig i armen för att förstå att det är sant.

Nu på morgonen tar jag och mina Stockholmsvänner tåget till Göteborg och vid lunchtid möter vi upp den fjärde vännen där. Sedan sticker vi till St Jörgens för en lång och härlig sparitual följt av middag och en natt på hotellet. Imorgon startar vi dagen hotellfrukost och yoga. Åh, det ska bli så härligt!

Karin Axelsson - på väg till en tjejhelg i Göteborg

Tänk att få hänga med bästa vännerna en hel helg utan att bli avbruten av galna små (söta) barn och bara ha det bra. Det ska jag njuta av!

Lämna en kommentar

Annons
Annons