Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

Tulpaner på Alla Hjärtans Dag

Fredag morgon och jag är lite tröttare än vanligt. Men det gör inget för jag hade en trevlig kväll igår och jag vet att jag kommer få sova mer i natt. Här kommer det bästa från min vecka så här långt!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

De fina tulpanerna som jag fick på Alla Hjärtans Dag av mannen. Älskar tulpaner just för att de ger mig vårkänslor och jag gillar dessa lite extra eftersom de har kärlekens färg.

Veckans godaste:

Har ätit halstrad tonfisk vid två tillfällen denna vecka och båda gångerna var det lika gott. Lunchen på Buco Nero bestående av en tonfisksallad och i sällskap av Snabba Fötter-Kenth var både trevlig och god. Och igår kväll när vi hade kick-off med jobbet serverades vi ljuvligt god tonfisk vid middagen på Supper.

Tulpaner på Alla Hjärtans Dag Tulpaner på Alla Hjärtans Dag

Veckans träning:

Mitt knä är fortfarande inte bra och jag måste anpassa träningen därefter. Det har blivit styrketräning för överkroppen hemma vid ett par tillfällen och igår var jag med på crossfitträningen med kollegorna, men för att inte belasta knät var jag tvungen att göra en del andra övningar än de. Jag är glad att jag kan träna, men jag längtar något enormt efter att kunna springa och hoppa.

Veckans mest intressanta:

Gårdagens kick-off var givande på flera sätt. Efter ett gäng dragningar tog vi oss till Room Escape och blev inlåsta i ett rum där. Jag och min grupp lyckades ta oss ut innan de 60 minuterna hade passerat och vi klarade alltså uppgiften. Room Escape Escape är en riktigt rolig aktivitet, som jag verkligen kan rekommendera om du inte gjort det tidigare!

Veckans boost:

Det mesta av det jag redan har nämnt har boostat mig denna vecka; tulpanerna, den goda maten och kick-offen. Och att jag har bytt till till nytt tema på bloggen!

Teckning på Alla Hjärtans Dag

Veckans mysigaste:

Något som också har boostat mig och som får gå under veckans mysigaste var den fina teckning som Wilmer gjorde till mig på Alla Hjärtans Dag. ♥

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Nutellasmörgåsen som jag skrev om på Alla Hjärtans Dag.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Mannen och jag ska ha en helg på tu man hand i stan och bo på hotell. Det ska bli så härligt att jag vet inte vart jag ska ta vägen! Lugn och ro, häng med mannen, middag på restaurang och övernattning på Scandic by Haymarket står på agendan. Kommer bli underbart!

Lämna en kommentar

Annons
Annons