Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Fem bra saker just nu

Karin Axelsson vinter

Jag fokuserar hellre på det som är bra än det som är negativt och märker hur stor skillnad det gör för mitt humör och mitt mående när jag har det fokuset. Det mesta känns enklare och när jag möter på motstånd är jag bättre rustad för det. Idag vill jag nämna fem bra saker just nu och det är en mix av smått och lite större saker. Att inleda varje dag med att tänka på ett antal bra saker, sådant som gör dig glad, kan göra stor skillnad på ett positivt sätt. Om du inte redan gör det; testa gärna!

Fem bra saker just nu:

  1. Vårvintern är här! Igår sken solen något så ljuvligt som jag inte upplevt att den har gjort sedan någon gång i sensomras. Barnen och jag letade efter våra solglasögon att ta på oss när vi skulle gå ut och det var en fröjd att hänga i pulkabacken. Jag stod med ansiktet mot solen och bara njöt!
  2. Jag har byt tema på bloggen! Alla på Everyday Stories har (eller har snart) detta tema och jag gillar det massor. Det är fortfarande lite småpill kvar för att få det optimalt, men i det stora hela fungerar det. Så nu vet ni vad jag satt och höll på med i lördags kväll. Hojta gärna till om det är något ni saknar eller tycker kan förbättras med bloggen så som den ser ut nu.
  3. Mitt knä börjar kännas bättre!  Jag måste fortfarande ta korta steg när jag går och kan inte böja benet fullt ut, men det känns mycket bättre jämfört med i slutet av förra veckan och det är jag oerhört tacksam för.
    Nick´s steviasötad choklad
  4. Jag älskar Nick´s steviasötade choklad och mumsar regelbundet av den. Deras kexbars är mina favoriter och jag är glad för att den finns i ett gäng härliga smaker. Om du inte har testat Nick´s ännu så måste du. God choklad utan socker, som fungerar att äta som den är eller ha med i bakning.Nick´s steviasötad choklad Nick´s steviasötad choklad Nick´s steviasötad choklad

Här får du tips på vad du kan göra med denna goda choklad:

Viking Footwear vinterskor Viking Footwear vinterskor

5. Jag har hittat till de bästa vinterskorna. Dessa skor från Viking, som jag fick vid ett event i höstas, har jag haft hela vintern och det har stått pall för all snö, slask och lera. Med ett par raggsockor på fötterna har dessa också hållit mig varm hela långa vintern och de är dessutom sköna för fötterna och enkla att ta på sig. Helt klart bättre än mina UGG’s och andra grova vinterkängor som jag har där hemma.

Lämna en kommentar

Annons
Annons