Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

På kvällarna i Åre

Åre på kvällarna

Livet i fjällen är bra härligt på många sätt. Att vara utomhus hela dagarna, andas frisk fjälluft och röra på sig tillsammans är en del av det härliga. Men det är minst lika härligt att kura inomhus på kvällarna. När vi är i Åre ser våra kvällar oftast ut på ett visst sätt och det är precis så jag vill ha det.

Här får ni ett gäng bilder från hur våra kvällar i Åre såg ut när vi var där senast, för ett par veckor sedan.

Åre på kvällarna

Med utsikt över Åresjön och Hundfjället fick vi njuta av vackra solnedgångar nästan varje kväll. I slutet av januari går solen ner redan vid 16-tiden och därför kändes kvällarna väldigt långa. När mörkret sänkte sig tände vi upp med levande ljus…

Åre på kvällarna

… och så tände vi en brasa. Att elda i kaminen är verkligen fjällivet för mig.

Medan värmen steg inomhus duschade och bastade vi. Jag som annars inte gillar att sitta så länge i bastu uppskattar det desto mer när jag är i fjällen.

Åre på kvällarna

Medan vi lagade middag lekte barnen med olika saker. Kurragömma, Yatzy och att leka med bilar var de vanligaste aktiviteterna när vi var i Åre senast.

Middagen kunde vi sedan sitta och äta länge. En av kvällarna slog vi på stort och lagade 3-rätters, men annars höll vi oss till lite enklare mat som tacos, spagetti och köttfärssås samt kyckling. Barnvänligt och gott!

När vi sedan nattat barnen och de hade somnat njöt jag och mannen av tystnaden och lugnet. Vi kollade TV-serier eller läste.

Bygg en Pengamaskin - bokläsning Bygg en Pengamaskin - bokläsning

Jag började läsa boken om AdWords, Bygg en pengamaskin, och blev nästan klar med den. Gillar att den är så lättläst och enkel att förstå. Precis som med föregångaren Guldläge på nätet har man stor nytta av denna bok bara man har lite förkunskaper inom ämnet eller är väldigt intresserad.

Äppelpaj

Kvällarna i Åre var som sagt långa och det var lätt att bli sugen på något gott, som hembakat äppelpaj med vaniljsås och vaniljglass. Mums!

Det är något visst med kvällarna i fjällen och jag njöt i fulla drag av kvällarna där. Nästa gång vi kommer tillbaka till Åre är det sommar och då sker en annan slags magi på kvällarna där. Det ser jag fram emot att få uppleva!

Lämna en kommentar

Annons
Annons