Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Årets första åk

Skidåkning i Åre Björnen

De första dagarna här i Åre hade vi lyxen att ha både min syster och pappa här hos oss. Det har varit mysigt att umgås allihop och vi har fått skön hjälp med barnen.

Medan mannen var med Wilmer på skidskola i förrgår förmiddag, syster var på tur med längdskidorna och min pappa åkte pulka med Smilla passade jag på att åka ett par timmar i backen. Det var årets första åk för mig och fantastiskt njutbart på alla vis!

Skidåkning i Åre Björnen

Det var backen i Åre Björnen jag åkte i och även om det blev lite tjatigt att åka samma backe så pass många gånger var jag löjligt glad över att få vara just där. Jag njöt av vinden som bet i kinderna, den värdefulla egentiden som jag fick och den vackra naturen som omgav mig. Vem kan klaga på det liksom?!!

Skidåkning i Åre Björnen

Det var ganska mulet den här dagen och perfekt kyla med ett par minusgrader. Utöver ett stort gäng med barn i skidskola var det inte så många vare sig i liften eller backen. Jag kunde alltså åka helt i eget tempo.

Skidåkning i Åre Björnen

Skidåkning i Åre Björnen

Skidåkning i Åre Björnen

När solen kom fram och sken över bergen var det magiskt vackert.

Skidåkning i Åre Björnen

Skidåkning i Åre Björnen

Och när sedan molnen skingrade sig alltmer och släppte fram solen var det alldeles underbart. Jag stod med solen i ansiktet och njöt i fulla drag.

Skidåkning i Åre Björnen

Nere vid liften sken solen fortfarande och gav oss löftet om en fortsatt fin dag.

Som småbarnsförälder blir det inte alltid så många åk som man vill, men då är det å andra sidan desto härligare när man får till det. Resten av veckan kommer vi mestadels hänga i Rödkullen och åka där. Det är nämligen där Wilmer går på sin skidskola. Syster och pappa har vi vinkat av och nu väntar resterande dagar med lilla familjen. Mysigt det med! ♥

2 kommentarer

  1. Ser underbart ut. Vi bokade vår tripp dit igår. Ska bli roligt. Vi har aldrig varit där utan i Sälen och döttrarna har varit med pingstkyrkan i Trysil. Nu blir det en kortvecka för mig och maken, sön-tors och vi flyger upp. Ser framemot det och det ser verkligen underbart ut. Ha en fin dag och åk försiktigt, kram 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons