Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

Pumpasoppa mifu

Det känns som att mars är mer som april just nu. Det växlar mellan full vinter ena dagen och tö, slask och fågelkvitter den andra. Förhoppningsvis innebär detta att april blir mer av en äkta vårmånad och att allt som har med vinter att göra är helt borta då.

Den här veckan har varit bra på många sätt, men det allra bästa med den är att jag äntligen känner mig markant bättre i knät. I veckan har jag kunnat träna nästan på samma nivå som jag är van vid. Det är bara löpning som jag inte har vågat mig på ännu. Här får du det bästa från min vecka så långt!

Denna veckans bästa:

Veckans godaste:

Den pumpasoppa med Mifú som jag åt i onsdags på Urban Deli när jag lunchade med den här löpcoachen. Mifú är en ny vegetarisk proteinkälla baserad på laktosfri mjölk. Den består av små gryn, som smakar lite som någon slags ost. Jag gillade soppan skarpt och Mifún i den var lite som pricket över I:et.

Veckans vackraste:

Utsikten jag hade över Stockholm när jag var på ett lunchmöte igår i en byggnad vid Slussen.

Veckans mysigaste:

Sedan jag gjorde det första gången i söndags vill Smilla att jag målar nytt nagellack med barnnagellacket varje dag. Hon visar sedan stolt upp naglarna för alla hon möter. ♥

Crossfit i gympasal

Veckans träning:

Jag inledde veckan svagt då jag i måndags vaknade med rejält ont i magen. Att träna då på morgonen var inte att tänka på, men lyckligtvis släppte magsmärtan efter ett par timmar så jag kunde lämna barnen och åka till jobbet som vanligt. Efter i måndags har träningsveckan varit desto bättre och jag är som sagt väldigt tacksam över att knät känns så mycket bättre nu.

Tisdag: kortleksträning hemma

Onsdag: ett pass styrka och puls på gymmet

Torsdag: Jag höll i ett cirkelträningspass för kollegorna

Fredag: Idag ska jag på en boxklass på gymmet. Ska göra det med några av mina kollegor och det ska bli så kul!

Veckans mest intressanta:

Jag har anmält mig till TIC. – the Influencer Convention, som går av stapeln 31 mars och 1 april. Det kommer garanterat bli intressant! Är någon av er också anmälda?

Crossfit i gympasal

Veckans boost:

Att jag igår på cirkelträningspasset kunde göra både burpees, upphopp samt stå i jägarvila. Tack kroppen för att du har återhämtat dig från skidolyckan så snabbt!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt inlägg med mina godaste avokado recept fick många läsare.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Imorgon går Everest Challenge av stapeln – en hinderloppstävling som ska efterlikna hur det är att bestiga Mount Everest. Om det inte hade varit för knät hade jag gärna varit med och hade det inte varit för att jag är ensam med barnen i helgen hade jag annars gärna varit åskådare till det. Någon av er som ska dit?

Min helg kommer mer bestå av det vanliga hos oss, fotbollsträning, hemmahäng, lek ute och så Mellofinalen på lördag. Jag och Wilmer kommer sitta bänkade!

2 kommentarer

  1. Vilken fin vecka och så skönt att du återhämtar dig snabbt från skadan! Hoppas det fortsätter så 🙂 Så spännande med influenser convention, jag hade så gärna vilat komma, men törs inte riktigt resa iväg så nära BF! Hoppas att det blir grymt för er som ska dit! Kram och trevlig helg!

    1. Ja, det är skönt!
      Ska bli super kul! Förstår att du inte kan vara med, men hade varit jätte kul om du hade kunnat! Du har något desto viktigare och härligare att se fram emot!
      Kram och trevlig helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons