Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

STHLM Heartbeat – bilder från en magisk dag

Som jag hintade om igår var min lördag magisk. Efter den fina promenaden i förmiddagssolen slank jag in på Fotografiska för att vara med på träningseventet STHLM Heartbeat, ett event för oss digitala influencers inom träning.

Sofia är en grymt duktig eventarrangör och tillsammans med ett gäng härliga sponsorer och medarbetare hade hon fått till en magisk dag.

Jag har tagit många av bilderna själv medan en del av dem är fotade av Träningsevent.se. I detta får du några av mina favoritbilder från dagen.

Sthlmheartbeat Linus Johansson

STHLM Heartbeat 2017

Dagen inleddes med träningspasset Some Move med Linus Johansson. Vi höll oss i rörelse hela tiden och jobbade i olika former av positioner som jag aldrig tidigare gjort. När passet var slut insåg jag att jag hade blivit rejält svettig, utan att märka det medan vi höll på.

Sthlmheartbeat Funkygine Sthlmheartbeat Karin sthlmheartbeat soma move

Jag fick massor med inspiration av detta träningspass och kommer ta med mig några av rörelserna i pass som jag kommer hålla framöver.

Sthlmheartbeat

Att eventet hölls på Fotografiska var ett bra val. Lokalerna var fina och ljusa, det var fotovänligt och i stora salen var det effektfullt med alla bilder och videos som skiftade beroende på vem det var som höll en klass eller workshop.

Sthlmheartbeat Funkygine

Sthlmheartbeat FunkygineEfter mingel och snack med branschkollegor fick vi lyssna på Funkygine och hennes väg till att bli en stor influencer inom träning. Väldigt inspirerande!

Sthlmheartbeat Funkygine Sthlmheartbeat Funkygine

Jag hade faktiskt inte så bra koll på henne innan, men nu vet jag att hon är enormt stor i både Norge, Sverige och i andra länder. Hon känns som en väldigt äkta tjej, som ser träning som en härlig och energigivande del av livet.

Sthlmheartbeat Funkygine

Funkygine visade upp ett gäng parövningar och vi fick testa några av dem. På min Instagram kan du se när jag och Johanna gjorde samma övning som på bilden ovan!

Sthlmheartbeat

Sedan var det dags för lunch. Valio bjöd på en het chili con carne med Mifú. Mycket god!

Sthlmheartbeat

Många var vi som såklart var tvungna att fota maten innan vi högg in, Filippa var en av dem.

Sthlmheartbeat

Efterrätten serverades också av Valio; yoghurt med nötter och honung.

Sthlmheartbeat Funkygine

Det fanns tillräckligt många pauser för att hinna mingla med bloggkompisar. Här har vi Lena och Emmi.

Sthlmheartbeat Karin Rahm

Karin skålade i vatten.

sthlmheartbeat yogoat

Dagen sponsrades som sagt av många härliga partners. En av dem var Planti som har ett härligt sortiment av havreprodukter. Denna gröna smoothie som de bjöd på var hur god som helst!

Sthlmheartbeat depend nagellack

Sthlmheartbeat depend nagellack Depend var där och erbjöd manikyr. Jag fick superfina naglar i rosa och glitter!

Sthlmheartbeat Barre Fredrik

Sthlmheartbeat barre

Nästa träningspass var Barre Toning, ett hett gruppträningskoncept från SATS som hölls av Fredrik Söderberg. Jag har testat Barre en gång tidigare och gillar träningsformen. Den tar rejält bra i rumpa och lår, kan jag lova!

Sthlmheartbeat Funkygine

Sista träningspasset för dagen valde jag att hoppa över. Det var Funkygine som höll ett svettigt pass med massor av parövningar. Jag kollade på istället och var nöjd med det. Mitt knä hade nog inte mått så bra av mer träning och jag var fulltankad av träningsendorfiner som det var ändå.

Dagen rundades av med varma kramar och med mig fick jag en härligt stor goodiebag hem. Tack för en magisk dag Sofia och alla andra!

Klicka in här för att se flera av bilderna från dagen.

6 kommentarer

  1. Allt går alltid så fort! jag vill liksom vara med och göra dagen på repris igen så att jag kan vara med på golvet! KRAM!

Lämna en kommentar

Annons
Annons