Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Godaste fikat jag vet

Nutellakex med banan

Förra helgen när det var ett sådant där magiskt vårväder och vi hade premiär för trädgårdsarbete passade vi också på att fika i trädgården. Jag dukade fram en bricka med världens godaste kex för nutellakex och banan är bland det godaste jag vet. Sedan helgen som var har jag hunnit med att smaska majskakor med nutella vid flertalet tillfällen. Mums alltså!

Nutellakex med banan

I söndags när vi fikade i trädgården plockade jag fram både Digestive och majskakor. Dem åt vi med lager av min egna nutella och skivor av banan. Gillades av både mig och barnen!

Nutellakex med banan

Jag hörde om någon som älskade att äta Digestive-kex med nutella och jordnötssmör. Låter lite väl mastigt, kan jag tycka, men jag kanske ska testa det nästa gång.

Nutellakex med banan

Det som gjorde fikat ännu godare var såklart att vi satt utomhus och åt av det. Underbara vår som är på ingång!

Nutellakex med banan Fika i trädgården

Skål, sade Smilla, och smaskade i sig många nutellakex.

Lämna en kommentar

Annons
Annons