Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa i veckan

Stockholm

Veckorna rusar förbi och nu är det fredag igen. Här kommer denna veckas bästa så långt!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Måste säga körsbärsträden i Kungsträdgården. Jag var där senast i onsdags morse och det gav mig en så väldigt fin start på dagen.
Pom och Flora

Veckans mysigaste:

Det måste bli i tisdags morse när jag inledde dagen med coffice. Älskar att sitta på café och jobba! Det är så skönt att få gå in i sin bubbla och bara mata arbetsuppgifter medan man äter en god frukost. Denna morgon var jag på Pom & Flora och då är ju frukosten alltid magisk.

Veckans träning:

Måndag: Löpning på lunchen. Jag tog en runda bort mot Vanadislunden och vidare till Kungsträdgården och tillbaka. Den löpningen gav mig en så välbehövlig boost och min eftermiddag var sedan fylld med energi.

Tisdag: Cross CageNordic Wellness, ett pass med många burpees, KB-svingar och situps!

Onsdag: Jag höll i ett träningspass utomhus med fokus på benstyrka och puls, allt för att preppa oss på jobbet  inför vår bestigning av Kebnekaise i juni.

Torsdag: Jag höll i ett slags crossfit-pass på jobbet. Jobbigaste övningen var den när vi “simmade” över gymnastiksalen utan att använda benen. Testa den övningen och du förstår nog vad jag menar med jobbig!

Fredag: Idag tar jag det ganska lugnt. Jag inledde dagen med 20 minuter av yoga, men i övrigt får mina promenader till och från jobbet räcka som motion.

Lördag: Jag och syster ska promenera/jogga/springa runt Brunnsviken. Jag ska använda mina Keb-kängor för att börja gå in dem.

Veckans mest intressanta:

Insikten av hur april kan vara vädermässigt. Vi hade snö och hagel i början av veckan och nu skiner solen och det känns som vilken försommardag som helst.

Veckans boost:

Flera saker: Allt det vackra i naturen, att jag har tränat och kommer träna utomhus flertalet gånger denna vecka, insikten jag hade i förrgår morse gällande hur viktigt det är med ens positiva inställning och att man ger sig själv regelbunden egentid samt att jag klarade ett Google Adwords-prov i veckan.

Acaibowl på Pom och Flora

Veckans godaste:

Godaste frukosten var helt klart den på Pom & Flora när jag åt deras Acai Bowl.

poké bowl

Riktigt god var också min middag igår. Jag svängde förbi ett event som Samsung hade igår kväll och fick mig en smaskig Poké Bowl där. Älsk på sådant alltså!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Om mina regnbågssmoothies var det många som läste. ♥

Vad jag ser fram emot i helgen:

Den här helgen ska bli ljuvlig på många sätt:

 • Vi har tre dagar ledigt eftersom det är röd dag på måndag
 • Mannen är ledig alla tre dagarna så hela familjen kommer vara samlad!
 • Jag och syster ska få en rejäl dos egentid med varandra och det på härligaste sättet genom att träna tillsammans ute i vacker natur.
 • Vi ska fixa med husvagnen och i trädgården i helgen. Planen är att vi ska premiäråka husvagnen om två veckor!
 • Det ska bli fint väder och vi ska grilla har vi tänkt! Och på söndag kommer syster och pappa över på middag.

Ahh, vilken helg det kommer bli! Men nu kör vi fredag. Hoppas er fredag blir ljuvlig!

4 kommentarer

 1. Hej Karin! Den 27 april skrev du ett fint inlägg om hur du alltid försöker se livet från den ljusa sidan,du skrev även att du kanske ibland upplevs som naiv p.g.a av din inställning,Bara för att du väljer att se det ljusa,vackara och inte minst det lilla i det stora(dina naturbeskrivningar t.e.x)betyder ju inte att du även har sorger och bedrövelser.
  Du skriver ofta att du är tacksam över saker som många inte ens reflekterar över,vardagliga ting som en god frukost,fin löptur och en soluppgång, Det är så fint att läsa dina inlägg p.g.a du verkligen försöker förmedla allt det vackra som vi faktiskt har i vår närhet,vi behöver inte åka till andra sidan jordklotet för att uppleva äventyr!!finns oftast runt hörnet!

  Jag själv försöker verkligen anamma din inställning,vilket kan vara svårt,det är ju MYCKET enklare att negga,gnälla och klaga på hur jobbigt allt är!!Tycker att du är enastående som verkligen jobbar på att vara positiv,det sprider sån härlig energi att läsa dina inlägg! För vad har man EGENTLIGEN att klaga på om man är frisk och har friska barn=INGET!!
  Tack Karin för att du delar med dig din vardag och din inställning till själva livet,kram från Johanna

  1. Hej Johanna,
   Vad glad jag blir för dina ord. Tack för att du tar dig tid att skriva ner detta! Det värmer mig så otroligt mycket och jag blir så glad för att du också försöker se det positiva i tillvaron.
   Ta hand om dig och hoppas att du kan uppskatta ännu mer av de saker du har!
   Stor kram tillbaka!

Lämna en kommentar

Annons
Annons