Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

En magisk Breakfast Bowl

Breakfast Bowl till frukost

Att göra en Breakfast Bowl till frukost är bland det bästa jag vet. Oftast gör jag den med en bas av smoothie, men den här gången gjorde jag den med fil och kvarg som bas. På så vis gick denna Breakfast Bowl rekordsnabbt att göra!

Breakfast Bowl till frukost Breakfast Bowl till frukost

Att göra en Breakfast Bowl till frukost:

Plocka fram de frukter och bär som du har hemma och är sugen på. Jag valde en somrig touch på min Breakfast Bowl denna gång och tog fram frukter som nektarin och vattenmelon samt jordgubbar. Det är fint om frukterna och bären går i lite olika färger så för att komplettera de röda frukterna och bären valde jag även banan och kiwi denna gång.

Det är gott med lite crunch till alla mjuka och lena smaker. För att åstadkomma detta brukar jag även toppa min Breakfast Bowl med nötter eller frön av något slag. Eller, som denna gång, med granola.

Breakfast Bowl till frukost

Ta fram en vacker skål, gärna en ganska djup så att du får plats med mycket innehåll. Häll din smoothie, fil, yoghurt eller kvarg i skålen. Skär upp frukterna och bären i fina skivor. Toppa med dem samt med det crunchiga. Avsluta gärna med att garnera härligheten med ett grönt blad eller en jordgubbe!

Breakfast Bowl till frukost Breakfast Bowl till frukost

När jag gjorde i ordning denna härlighet i söndags blev det en hel del fruktbitar över. Tur att mina två barn fanns i närheten och kunde smaska i sig av dem!

Om du vill få mer inspiration till härliga Breakfast Bowls kolla här:

Lämna en kommentar

Annons
Annons