Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En lista med dagens 8

Karin Axelsson ny frisyr

Anna uppmanade mig att skriva denna lista så det är precis vad jag tänker göra. Här får ni en lista med dagens 8 för idag!

Dagens åtta:

Outfit: Jag har på mig en av mina favorit blusar. Denna rosa historia med volanger matchas idag med blå jeans samt rosa naglar och en rosa jacka.

 

Karin Axelsson ny frisyr Karin Axelsson ny frisyr

Magpirr: Det är vår i luften! Och att jag fortfarande har 30% rabatt på mina webbkurser (en kurs kostar just nu 245 kronor istället för 349). Passa på att köpa Karins Hälsoguide eller Sött utan socker denna erbjudandevecka. Klicka in och välj webbkurs här. Ange koden “maj” för att få tillgång till rabatten.

Träning: Jag körde ett pass med FMTK-appen i morse. Det blev 27 minuter av högintensiv konditionsträning och svettpärlorna gav sig till känna.

mellanmal-pa-jobbet-1

Jobb: Det blir en dag med en hel del möten av olika slag. Det är ett härligt högt tempo på jobbet nu då mycket händer och ska hinnas med i maj och jag älskar att jag har ett jobb som jag ser fram emot att gå till varje dag!

Ärtpesto basilika med spagetti och kyckling

Middagsplan: Igår åt vi spagetti med basilikapesto, tomater och mozarella. Istället för kyckling stekte  jag ägg, som vi åt av till. Det var så gott och så enkelt att fixa fram att jag funderar på att köra samma middag ikväll igen. Kan inte tröttna på sådan mat!

Kvällsplan: Min pappa hämtar barnen på förskolan idag och jag kan jobba lite längre innan jag hämtar dem hos honom. Utöver det kommer det inte hända så mycket särskilt ikväll, inte mer än det vanliga med familjemiddag, bokläsning, lite bloggjobb och vanligt jobb och sedan en stund i soffan innan läggdags.

nyttiga-mellanmal-bloggare-11

Saknad: Jag som älskar att kreera i köket, experimentera med bakning och hitta på nya pimpade mellanmål saknar lite att jag inte hinner göra det så ofta. I höstas spenderade ju jag och tjejerna från Everyday Stories en dag tillsammans med kreerande i köket. Det var magiskt kul och skulle vara ljuvligt att få göra snart igen!

Tacksamhet: Just nu känner jag tacksamhet till precis allt i livet. Livet är här och nu och jag får vara en del av det. Så härligt!

Tack för en rolig lista, Anna! Nu skickar jag den vidare till Malin, Emmi, Emma och Charlotte.

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons